Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu de la ”Suning” la ”Inter”. Iată cum e posibil! Detalii de ultimă oră din China

Cosmin Olăroiu de la ”Suning” la ”Inter”. Iată cum e posibil! Detalii de ultimă oră din China
Comentarii

Jiangsu Suning, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu şi-ar putea schimba denumirea. Gruparea de pe Nanjing Olympic Sports Centre s-ar putea transforma în Jiangsu Inter.

La solicitarea Federaţiei Chineze de Fotbal, pentru a evita folosirea numelului proprietarului în denumirea oficială a echipei, chinezii lansează zvonul că Jiangsu Suning va deveni în curând Jiangsu Inter.

Formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu este patronată de concernul Suning Appliance Group, acelaşi concern care deţine şi Internazionale Milano. Numele ”Suning” se regăseşte în denumirea oficială a clubului, astfel că formaţia lui Olăroiu ar putea să-şi schimbe numele după noile cerinţe ale Federaţiei Chineze de Fotbal.

 

 

Suning Appliance Group este una dintre cele mai mari companii din Asia. A fost fondată în 1999 şi între 2013 şi 2018 a purtat denumirea de Suning Commerce Group. Fondatorul ei este Zhang Jindong, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Asia. În prezent, Suning este evaluată la peste 20 de miliarde de yuani şi are un profit net de peste 500 milioane pe an. Bu Yang (un alt om de afaceri potent din China) a devenit co-acţionar cu 49.1% din acţiuni. El singur are o avere de peste 1 miliard de dolari, scrie Forbes. Alături de Suning a venit recent şi Alibaba Group, concernul deţinut de Jack Ma, unul dintre cele mai importante holding-uri din lume la această oră.

Clubul Jiangsu Suning a fost fondat în martie 1994. Cele mai bune performanţe din istorie sunt două locuri doi obţinute în 2012 şi 2016, dar şi Cupa Chinei şi Supercupa Chinei în 2016. 

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare