Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, dorit de o nouă echipă! Clubul care i-a pus oferta pe masă antrenorului român | EXCLUSIV

Cosmin Olăroiu, dorit de o nouă echipă! Clubul care i-a pus oferta pe masă antrenorului român | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Cosmin Olăroiu (52 de ani) e dorit de o nouă echipă. Antrenorul român, cu renume în zona Golfului, o este pe lista lui Al Nassr din Arabia Saudită. Românul e liber de contract din februarie, după ce a reuşit un event istoric în China, cu Jiangsu Suning.

Cosmin Olăroiu, dorit de o nouă echipă!

Cosmin Olăroiu este dorit de o nouă echipă. Tehnicianul a fost ofertat de Al Nassr din Arabia Saudită, formaţie care tocmai şi-a dat afară antrenorul, potrivit informaţiilor Telekom Sport.

La Al Nassr, Cosmin Olăroiu îl poate înlocui pe Mano Menez, care a fost îndepărtat de la echipă. Al Nassr se află, în acest moment, pe locul opt în clasamentul din Arabia Saudită, cu şase puncte după patru meciuri disputate. În lotul lui Al Nassr se află jucători precum Ramiro Funes Mori, Talisca, Vincent Aboubakar sau Anselmo. Lotul lui Al Nassr e cotat la peste 60 de milioane de euro pe Transfermarkt.

Al Nassr a anunţat recent despărţirea de fostul antrenor, Mano Menez: "Am decis încheierea contractului cu antrenorul brazilian Mano Menez. Îi dorim succes!", se arată într-un comunicat oficial al clubului.

Comsin Olăroiu a făcut un event istoric în China, cu Jiangsu Suning

Cu ştate vechi în fotbalul din zona Golfului şi renume de antrenor care aduce rezultate, fiind la un moment dat chiar pe banca naţionalei Arabiei Saudite, Cosmin Olăroiu vine după o pauză de şapte luni. Tehnicianul e liber de contract din februarie, după ce a câştigat campionatul şi Cupa Chinei cu Jiangsu Suning, o adevărată performanţă în condiţiile în care s-a luptat cu granzi cu bugete mult mai mari. Între timp, echipa s-a desfiinţat, iar Cosmin Olăroiu a rămas liber de contract.

FC Naţional, Steaua, Poli Timişoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naţionala Arabiei Saudite, Shabab Dubai şi Jiangsu Suning sunt echipele din CV-ul de antrenor profesionist al lui Comsin Olăroiu.

  • 8 - opt trofee a câştigat Comsin Olăroiu în fotbalul din zona Goflului

Afla mai multe despre: comsin olaroiu al nassral nassr cosmin olariucosmin olaroiu semneazacosmin olaroiu echipa 

viewscnt
Articole similare