Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, după experienţa de la Madrid: ”Toţi aceşti fotbalişti au un caracter mare!” Ce staruri l-au impresionat pe tehnicianul român

Cosmin Olăroiu, după experienţa de la Madrid: ”Toţi aceşti fotbalişti au un caracter mare!” Ce staruri l-au impresionat pe tehnicianul român
Comentarii

Figo, Dani Alves, Samuel Etoo sau Del Piero au fost doar câţiva dintre foştii mari fotbalişti care au încântat din nou cu mingea la picior. Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a fost om de bază în defensiva selecţionatei lui Olăroiu.

La finalul partidei, Cosmin Olăroiu, antrenorul stelelor lumii a vorbit despre o experienţă extraordinară, care a strâns numeroase nume grele din fotbalul mondial pentru o cauză nobilă: ”Cred că toţi, dar unii dintre ei au o vârstă, timpul trece peste ei, însă toţi sunt jucători de mare calitate şi în primul rând de mare caracter” a mărturisit Oli, după meci.

Ce jucător l-a impresionat pe antrenorul ”stelelor lumii”?: ”De la noi cred că Del Piero sau Dani Alves, unul dintre ei, e foarte greu. De la ei a fost acel gol, de la jumătatea terenului. Să fii alături de ei, e mai greu de antrenat, pentru că nu ne antrenăm, doar participăm la o astfel de competiţie, la un astfel de meci, de sărbătoare” a mai spus Olăroiu.

Reuşita serii i-a aparţinut lui Del Piero, care ne-a demonstrat încă o dată că mingea îl ascultă chiar şi la 45 de ani. Foştii jucători nu şi-au arătat vârsta nici în partea secundă. S-a marcat din nou din toate poziţiile la ambele porţi. Ruben de la Red a impresionat cu un gol de la mijlocul terenului. S-a terminat 6-6, spre deliciul tuturor celor prezenţi.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare