Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu elogiat de chinezi după o nouă victorie în Superligă: "Ritm de campioni!" Jiangsu Suning este cea mai în formă echipă din China!

Cosmin Olăroiu elogiat de chinezi după o nouă victorie în Superligă: "Ritm de campioni!" Jiangsu Suning este cea mai în formă echipă din China!
Comentarii

Jiangsu Suning, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu s-a impus în deplasarea de la Beijing Renhe cu scorul de 3-2.

A fost a patra victorie din ultimele 5 meciuri disputate în Super Liga Chineză pentru formaţia pregătită de tehnicianul român, care ocupă locul 5 în campionat cu 47 de puncte. Cosmin Olăroiu a pierdut ultima dată un meci pe bana tehnică a lui Jiangsu în iulie. De atunci au urmat 11 meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care 7 au fost câştigate. In septembrie, Jiangsu a învins Guangzhou Evergrande, una dintre marile forţe ale campionatului chinez.

În deplasarea de la Beijing Renhe, tehnicianul român nu s-a putut baza din nou pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi, italianul Eder. A intrat ca titular însă Ivan Santini, care a şi marcat două dintre golurile lui Jiangsu Suning. Alex Teixeira, golgheterul formaţiei a marcat cel de-al treilea gol.

Jiangsu a condus cu scorul de 3-0 la pauză, Teixeira şi Santini închizând meciul practic după primele 45 de minute. "Ritm de campioni. Jiangsu îşi continuă seria excelentă din campionat sub comanda lui Cosmin Olăroiu. Formaţia românului a renăscut în ultimele 3-4 luni de zile şi pare invincibilă. Acesta este ritmul pe care dacă Suning îl poate menţine, poate spera la o mare surpriză în stagiunea viitoare" scrie presa din China.

Locul 1 în China după ultimele 10 runde din campionat

Chinezii au subliniat forma excelentă a lui Jiangsu Suning şi prin faptul că echipa lui Olăroiu ar fi lider detasat în campionat dacă s-ar lua in calcul doar ultimele 10 etape disputate.

În acest fel, Jiangsu Suning ar acumula 24 de puncte din 7 victorii şi trei remize. Ar avea cel mai bun atac din campionat şi cea mai bună defensivă alaturi de Guanzhou şi Beijing Guoan. Neînvinsă în ultimele 10 meciuri disputate in prima ligă chineză, Jiangsu Suning este cea mai în formă echipă din campionatul Chinei, iar fanii sunt satisfăcuţi pe reţelele de socializare: "Nu avem nevoie de alte transferuri. Doar de stabilitate şi încredere în antrenor" a subliniat unul dintre pe Weibo.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare