Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, jefuit la Milano. Un bărbat l-a îmbrăţişat şi după a fugit

Cosmin Olăroiu, jefuit la Milano. Un bărbat l-a îmbrăţişat şi după a fugit
Comentarii

Marele antrenor, Cosmin Olăroiu (52 de ani), a fost victima unui jaf, care a avut loc în Milano, pe strada Spiga.

Conform publicaţiei italiene ilgiorno.it, Olăroiu se plimba liniştit, alături de soţia sa, când un necunoscut s-a apropiat de el şi l-a îmbrăţişat.

Iniţial, scrie sursa citată, antrenorul nu şi-a dat seama despre ce este vorba. Abia când hoţul s-a îndepărtat ,în grabă, pe un scurter şi-a dat seama că i-a fost furat ceasul Richard Mille. 

Italienii scriu că poliţia din Italia se ocupă de nefericitul eveniment. 

Olăroiu este liber de contract după ce a transformat-o în campioana Chinei pe Jiangsu Suning. Tehnicianul român este campion al României în sezonul 2005-2006, iar în străinătate a făcut senzaţie în Arabia Saudită, Qatar sau China. Oli a cucerit în total 15 trofee în afara României şi este unul dintre tehnicienii cu cea mai mare cotă în zona Asiei. 

Cosmin Olăroiu, avere fabuloasă din fotbal 

„Eu m-am îmbogăţit în străinătate. Recunosc lucrul ăsta! Dar am căpătat o experienţă fantastică în aceşti ani, am avut posibilitatea să interacţionez cu diferite culturi, cu diferiţi oameni şi asta m-a ajutat să mă dezvolt ca om, să cresc, să înţeleg anumite lucruri pe care nu aveam posibilitatea să le pătrund dacă aş fi stat aici. Şi asta cred că e cea mai mare bogăţie”, spunea Cosmin Olăroiu, la „Prietenii lui Ovidiu”. 

  • 46.000.000 de euro este averea lui Cosmin Olăroiu, potrivit TOP 300 Capital

Afla mai multe despre: cosmin olaroiujefuit olariuhoti olaroiu 

viewscnt
Articole similare