Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, Jose Mourinho al Asiei! Un fost elev dă totul din casă: „Antrenamente intense, mai ceva ca în Serie A!”

Cosmin Olăroiu, Jose Mourinho al Asiei! Un fost elev dă totul din casă: „Antrenamente intense, mai ceva ca în Serie A!”
Comentarii

Fostul fotbalist a lui Inter şi Jiangsu Suning Eder, Éder Citadin Martins, a vorbit despre perioada când s-a antrenat sub comanda lui Cosmin Olăroiu în China.

Atacantul a mărturisit că a avut parte de o pregătire spartană sub comanda lui Olăroiu, pe care l-a poreclit „Mourinho” din Asia.
„Diferenţa faţă de fotbalul european este probabil reprezentată de vizibilitate, pentru că în Italia poţi vedea toate meciurile. În China, mai puţin. De asemenea, la Jiangsu m-am antrenat mai bine. Cosmin Olăroiu, antrenorul, era considerat Jose Mourinho al Asiei. Nivelul antrenamentelor era unul excelent. În Italia alergam 12,5 kilometri. În China, aproximativ la fel. Pentru unii poate fi dificil să se adapteze la fotbalul din China, după ce au jucat în Italia. E un fotbal diferit. E vorba de adaptare", a spus Eder, citat de fcinternews.it.

  • 86 de meciuri şi 14 goluri a strâns Eder la Inter, în perioada 2016 - 2018

Cosmin Olăroiu a fost antrenorul lui Jiangsu FC în perioada martie 2018 – februarie 2021.

Jiangsu Football Club este un club înfiinţat acum 63 de ani, transformat în club profesionist în 1994. Gruparea chineză a cucerit sub comanda lui Cosmin Olăroiu primul său titlu din istorie şi îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu pe Nanjing Olympic Sports Centre.

Formaţia mai cucerise în trecut Cupa Chinei în 2015 şi Supercupa Chinei în 2013. Până la sosirea lui Olăroiu, performanţele recente în Superliga Chineză nu au fost cele mai bune. În 2013, Jiangsu a fost pe locul 13, în 2015 pe locul 9, iar în 2017 pe locul 12.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiujiangsu suning eder 

viewscnt
Articole similare