Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, neînvins în Liga Campionilor Asiei. Final dramatic de meci pentru Sharjah FC

Cosmin Olăroiu, neînvins în Liga Campionilor Asiei. Final dramatic de meci pentru Sharjah FC
Comentarii

Cosmin Olăroiu este pe primul loc al grupei B din grupele Ligii Campionilor Asiei alături de Al Sharjah, după ce a învins cu scorul de 1-0 pe Nasaf Qarshi, scor 1-0.

Al Sharjah s-a impus cu scorul de 1-0 în etapa a 3-a a grupelor Ligii Campionilor Asiei împotriva echipei din Uzbekistan, Nasaf Qarshi.

Astfel, echipa din Emiratele Arabe Unite a trecut pe primul loc într-o grupă din care mai fac parte Al-Sadd (Qatar) şi Al Faisaly Amman (Iordania).

Caio a marcat golul victoriei pentru Sharjah, în minutul 45+5. Meciul a avut un final dramatic. Echipa lui Cosmin Olăroiu a avut un om eliminat după ce Majed Hassan a primit al doilea

cartonaş galben în minutul 90+3. 

Nasaf Qarshi a primit un penalty în minutul 90+14, dar execuţia lui Azizbek Amonov a fost apărată de portarul gazdelor, Adel Al Hosani.

"A trebuit să rezistăm în minutele adiţionale şi situaţia a devenit şi mai dificilă după ce Hassan a fost eliminat. Ne-au lipsit mai mulţi jucători din cauza accidentărilor.

Totuşi, trebuie să-i mulţumi lui Hosani pentru penalty-ul apărat", a declarat Cosmin Olăroiu, citat de site-ul oficial al competiţiei.

"Meciul a avut două părţi, noi l-am controlat timp de 60 de minute, dar acest lucru s-a schimbat când am făcut schimbări din cauza accidentărilor.

Le mulţumesc jucătorilor care au evoluat cu spirit de sacrificiu pentru a obţine cele trei puncte" a încheiat Olăroiu.

Miercuri va reveni în competiţie şi echipa lui Dan Petrescu, Jeonbuk, care o va înfrunta într-un meci, acasă, în Coreea de Sud pe Lion City (Singapore).

Afla mai multe despre: cosmin olaroiusharjah fc 

viewscnt
Articole similare