Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu semnează! "E ultimul meci la care asistă din tribună". Românul coboară pe bancă şi se bate pentru titlul de campion

Cosmin Olăroiu semnează! "E ultimul meci la care asistă din tribună". Românul coboară pe bancă şi se bate pentru titlul de campion
Comentarii

Presa din Abu Dhabi anunţă că românul Cosmin Olăroiu va fi următorul antrenor al echipei Sharjah Cultural Sports Club, din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Părţile se ocupă de ultimele formalităţi în această perioadă.

Cosmin Olăroiu urmează să semneze cu Sharjah Cultural Sports Club

Cosmin Olăroiu e liber de contract de la începutul anului. După ce a cucerit titlul în China cu Jiangsu Suning, grupul care susţinea financiar echipa a hotărât să o retragă din campionat, din cauza dificultăţilor financiare. 

Deşi mai mult voci din România sperau ca următorul selecţioner al naţionalei să fie Cosmin Olăroiu, după ce Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea în noiembrie, se pare că viitorul său este în zona Golfului. 

Abu Dhabi Sports Channel a anunţat, joi, că românul e cel mai aproape de a se înţelege Sharjah Cultural Sports Club, dintre toţi antrenorii care au fost pe listă.  El va semna cu ocupanta locului al cincilea din UAE Pro League, fiind deja în Emiratele Arabe Unite. 

"Al Ahli Shabab - Al Ain e ultimul meci la care Cosmin Olăroiu asistă din tribună, apoi se va prezenta pe banca lui Sharjah Cultural Sports Club", scrie Abu Dhabi Sports Channel. 

Viitoarea echipă a tehnicianului român s-a despărţit în weekend-ul trecut de fostul antrenor, după trei înfrângeri consecutive care au dus clubul pe al cincilea loc în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, cu 12 puncte. 

Cosmin Olăroiu este un antrenor cu ştate vechi şi cu performanţe mari reuşite în zona Golfului, unde a luat titluri cu Al Ain sau Al Ahly şi a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei. Oli a mai fost antrenor la naţională, cea a Arabiei Saudite, din decembrie 2014 până în ianuarie 2015, timp de cinci meciuri.

Şi Mirel Rădoi l-ar putea urma pe mentorul său în zona Golfului. Ultimele informaţii susţin că actualul selecţioner al României e dorit de Al Hilal, din Arabia Saudită. 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiucosmin olaroiu sharjah cultural sports clubsharjah cultural sports clubcosmin olaroiu nationala 

viewscnt
Articole similare