Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, tot mai aproape de event în China. Jiangsu Suning e în finala Cupei, după victoria dramatică din meciul cu Tianjin Teda

Cosmin Olăroiu, tot mai aproape de event în China. Jiangsu Suning e în finala Cupei, după victoria dramatică din meciul cu Tianjin Teda
Comentarii

Cosmin Olăroiu continuă să impresioneze în China. Jiangsu Suning, echipa antrenorului român, a obţinut calificarea în finala Cupei şi este aproape de a reuşi eventul.

După 1-1 în meciul din tur, Tianjin Teda şi Jiangsu Suning s-au întâlnit în manşa retur a semifinalelor Cupei Chinei. Rămasă în inferioritate numerică încă din minutul 47, Tianjin Teda a reuşit, până la urmă, să scoată o remiză albă, după ce Zhang Cheng a fost şi el eliminat, în minutul 81, de la echipa lui Cosmin Olăroiu.

Cum meciurile se dispută pe teren neutru, golul marcat "în deplasare" în meciul din tur nu a contat pentru Tianjing, iar cele două echipe au trecut la loviturile de departajare imediat după încheierea timpului regulamentar. Su şi Liu Yang au ratat de la Tianjin Teda, iar Li Ang a marcat golul care a calificat-o pe Jiangsu Suning în finala Cupei Chinei. Cel mai probabil, echipa lui Cosmin Olăroiu va disputa ultimul act împotriva celor de la Shandong Luneng, care au trecut în meciul tur din semifinale cu 5-0 de Wuhan Zall.

  • Jiangsu Suning a mai câştigat o singură dată Cupa Chinei, în 2015

Dacă toate celelalte echipe folosesc şi în Cupă jucători străini plătiţi cu sume fabuloase, performanţa obţinută de Cosmin Olăroiu este cu atât mai importantă, mai ales că antrenorul român se bazează doar pe fotbalişti chinezi.

În urmă cu o lună, Cosmin Olăroiu a produs marea surpriză şi a câştigat finala campionatului din China în faţa vedetelor lui Guangzhou Evergrande, echipă pregătită de Fabio Cannavaro.

Pentru Jiangsu, acesta a fost primul titlu din istoria clubului, în timp ce Olăroiu a ajuns la cifra 7 după campionatele câştigate cu Steaua (2006), Al Hilal (2008), Al Ain (2012, 2013) şi Al Ahli (2014, 2016).

Afla mai multe despre: cosmin olaroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare