Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, victorie cu 3-0 contra echipei pregătite de Daniel Isăilă

Cosmin Olăroiu, victorie cu 3-0 contra echipei pregătite de Daniel Isăilă

Stranieri

Comentarii

Formaţia FC Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Baniyas, pregătită de Daniel Isăilă, într-un meci care contează pentru etapa a XI-a a campionatului Emiratelor Arabe Unite.

Golurile au fost marcate de Caio (31), Rashid (48) şi Gustavo (75). În clasament, Al Sharjah este pe locul 4, cu 19 puncte, iar Baniyas este pe locul 11, cu 12 puncte.

Lider este Al Ain, cu 27 de puncte, echipă urmată de Al Wahda, cu 20 de puncte, pe trei fiind Shabab Al-Ahli Dubai, cu 20 de puncte.

Cum a resuscitat Cosmin Olăroiu un club de tradiţie din România

Fostul mijlocaş de la Dinamo sau Poli Timişoara, Leonard Naidin (42 de ani), a povestit cum şi-a pus amprenta antrenorul Cosmin Olăroiu (52 de ani) la clubul de la Bega.

”Am rămas impresionat foarte mult de Oli. Cred că Olăroiu e cel mai bun antrenor cu care am lucrat. Profi total! Prin el, s-au făcut investiţii mari la Timişoara, la teren, vestiare, sală de forţă, tot. Când m-am întors la Timişoara, ajunseserăm într-o stare... Ne mâncau liliecii şi şobolanii. 

După două cantonamente, zici că am ajuns la cinci stele. S-au făcut nişte investiţii tari cu Olăroiu. Când ai bani, cu bani se face treabă”, a declarat Leonard Naidin, la GSP.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu-daniel isăilă- fc sharjah- 

viewscnt
Articole similare