Experiențe împreună.
You are here:

Cosmin Pascari la revenirea în ţară: ”Aşa a vrut Dumnezeu, nu puteam face mai mult. Încă nu ne-am trezit din vis”

Cosmin Pascari la revenirea în ţară: ”Aşa a vrut Dumnezeu, nu puteam face mai mult. Încă nu ne-am trezit din vis”
Comentarii

Sportivul Cosmin Pascari a declarat, duminică, la revenirea în ţară de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde el şi Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc şi Ştefan Constantin Berariu au obţinut medalia de argint la patru rame fără cârmaci, că încă nu s-a “trezit din vis” şi că a fost cea mai bună cursă din cariera sa.

“Încă nu ne-am trezit din vis, nu ştim dacă avem medalie, n-avem. Am făcut o cursă, spun eu cea  mai bună din cariera de sportiv. Am primit multe mesaje, că mai erau zece metri... Aşa a vrut Dumnezeu, nu puteam face mai mult. Suntem mulţumiţi oricum, avem medalia la gât, suntem fericiţi. Suntem bucuroşi şi acum mergem mai departe”, a spus Pascari.

Lotul de canotaj al României, care a obţinut la Jocurile Olimpice de la Tokyo o medalie de aur şi două de argint, a revenit, duminică, în ţară. Sportivii au fost întâmpinaţi la Aeroportul Henri Coandă de reprezentanţi ai MTS, COSR şi FR Canotaj.

La Tokyo, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat aurul olimpic la dublu vâsle feminin, Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari au obţinut argintul la patru rame fără cârmaci masculin, iar Marius Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au urcat pe treapta a doua a podiumului la dublu rame masculin, scrie News.ro

viewscnt
Articole similare
Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce face tenismena...