Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costa 1 milion de euro, acum vine gratis. Tun dat de Gigi Becali: fotbalistul aşteaptă contractul

Costa 1 milion de euro, acum vine gratis. Tun dat de Gigi Becali: fotbalistul aşteaptă contractul

FCSB

Comentarii

Florin Ştefan (25 de ani), unul dintre fotbaliştii pe care Gigi Becali a vrut să-i aducă la FCSB după ce România U21 a ajuns în semifinalele Campionatului European de tineret din 2019, rămâne liber de contract în vară. Fundaşul nu-şi prelungeşte înţelegerea cu Sepsi şi a fost tras pe linie moartă, iar patronul FCSB poate profita şi să încerce acum să-l aducă din postură de jucător liber de contract, în iunie 2021.

Costa 1 milion de euro, acum vine gratis. Tun dat de Gigi Becali: fotbalistul aşteaptă contractul

Ştefan a fost unul dintre remarcaţii naţionalei de tineret a României după EURO 2019 de tineret, dar singura ofertă pe care a primit-o Sepsi pentru el a fost cea de la Gigi Becali, care era gata să ofere 500.000 de euro pentru a obţine semnătura fundaşului. Oferta patronului FCSB a fost refuzată, în 2019, dar fundaşul n-a făcut pasul nici în străinăte, iar Sepsi a ajuns în situţia de a-l pierde liber.

Florin Ştefan a ajuns în ultimele luni de contract cu Sepsi. Fundaşul termină contractul cu Sepsi şi, dacă dorinţa lui Becali e încă vie, acesta ar putea ajunge liber de contract la FCSB. La echipa din Berceni, Florin Ştefan ar avea concurenţă puternică. Risto Radunovic e titularul de drept al FCSB pe postul de fundaş stânga, iar Ionuţ Panţîru, unul dintre pariurile patronului, e rezervă de lux.

La finalul meciului cu U Craiova, Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a vorbit despre situaţia lui Florin Ştefan, despre care a spus că nu e concentrat şi "nu ştie încotro să o ia". „Este jucătorul echipei noastre până la terminarea contractului. A intrat în ultimele şase luni de contract. Când o sa fie mai conectat o să îl folosim. Ştefănescu am considerat că merită să joace şi l-am introdus pe el. Până în momentul de faţă nu şi-a prelungit, e puţin afectat că nu ştie unde să o apuce şi de asta nu l-am folosit. L-am menajat. dacă intră pe teren şi nu este concentrat.. vă daţi seama. L-am menajat”.

Florin Ştefan a jucat 12 meciuri în acest sezon de Liga 1 la Sepsi, pentru care a strâns 1.296 de minute şi două pase de gol.

  • 1 - un milioan de euro este cota de piaţă a lui Florin Ştefan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali transfer florin stefanflorin stefan transfer fcsbflorin stefan transfer gigi becali 

viewscnt
Articole similare