Experiențe împreună.
You are here:

”Costă sub 10 milioane de euro”. Oferta pentru Ianis Hagi care ar fi peste toate aşteptările. Ce scriu englezii

”Costă sub 10 milioane de euro”. Oferta pentru Ianis Hagi care ar fi peste toate aşteptările. Ce scriu englezii

Liga 1

Comentarii

În ultima perioadă a circulat zvonul cum că Ianis Hagi ar fi dorit de Arsenal, însă Gică Hagi n-ar vrea să lase să semneze cu ”tunarii”, deoarece ar avea puţine şanse să joace.

Arsenal ar fi una dintre echipele care-l doresc pe Ianis Hagi şi ”tunarii” ar fi dispuşi să plătească peste 10 milioane de euro. Este zvonul care a circulat în ultima perioadă. Însă fotbalistul Ianis Hagi reprezintă o necunoscută pentru cei mai mulţi suporteri englezi. Mulţi îl cunosc drept fiul lui Gică Hagi, dar nu au foarte multe cunoştinţe despre calităţile internaţionalului de tineret.

Pe site-ul dailycannon.com, care aparţine suporterilor, a fost publicată o analiză făcută de Dylan Gray, un englez care l-a urmărit pe Ianis în ultimele 18 luni. Raportul cuprinde două capitole: calităţi şi puncte slabe.

Calităţi:
-loveşte mingea cu ambele picioare
-driblingul
-are ochi pentru pasă
-capacitatea de a lua decizii şi a-şi asuma riscuri

Puncte slabe:
-trage prea des din afara careului
-calităţile fizice
-duelurile aeriene

Cei de la dailycannon.com mai scriu că Ianis Hagi este un jucător polivalent şi că ”poate fi cumpărat relativ ieftin”, iar preţul cerut ”ar fi sub 10 milioane de euro”.
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe