Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costache, despre sosirea unui nou antrenor la echipă: ”Îl aşteptăm cu braţele deschise”. Cum răspunde acuzelor de lipsă de fair-play

Costache, despre sosirea unui nou antrenor la echipă: ”Îl aşteptăm cu braţele deschise”. Cum răspunde acuzelor de lipsă de fair-play

Superliga

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în sferturile de finală ale Cupei României, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.

”A fost o luptă foarte grea, cred că aţi văzut şi dumneavoastră, ne-am luptat foarte mult, ne-am dat viaţa pe teren. Ne-a ieşit din nou, ne-am apărat şi am speculat pe contraatac şi pe eroarea adversarului”, a spus Costache la finalul meciului cu Sepsi.

În momentul în care CFR Cluj a deschis scorul un jucător al lui Sepsi era căzut pe gazon, însă Costache spune că nu se poate pune problema de lipsă de respect deoarece gazdele puteau da mingea afară înainte de gafa lui Rudol dacă voiau să oprească jocul.

”Noi am profitat de acea greşeală şi ca orice jucător am vrut să dau gol. Mi-a ieşit, sunt bucuros că mi-am ajutat echipa. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi sper să o ţin tot aşa.”

Referitor la discuţiile despre sosirea unui nou antrenor la echipă, atacantul CFR-ului spune că jucătorii nu discută despre astfel de lucruri în vestiar, dar ”dacă e să vină cineva, noi îl aşteptăm cu braţele deschise”.

”Sincer, noi nu vorbim în vestiar despre acest lucru. Noi ne vedem de treaba noastră şi cam atât. Dacă e să vină cineva, noi îl aşteptăm cu braţele deschise.

Despre lupta la titlu din acest sezon: ”O să fie o luptă foarte grea, aţi văzut şi dumneavăastră ce echipă are Craiova, Steaua are jucători foarte buni şi eu zic că o să se joace până la ultimul meci”, a mai spus Costache.

Afla mai multe despre: cfrcostacheliga 1 

viewscnt
Articole similare