Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache a dat totul din casă. Ce s-a întâmplat după ce şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

Costel Enache a dat totul din casă. Ce s-a întâmplat după ce şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

Liga 2

Comentarii

Costel Enache a fost intors din drum după ce şi-a anunţat demisia la Poli Iaşi.

Infrângerea cu Metaloglobus, scor 0-1, i-a pus capac lui Enache. Antrenorul a anunţat fix după meci că vrea să renunţe la misiunea din Copou.

Intors din drum de managerul general, Florin Briaur, Enache a acceptat propunerea oficialor din Iaşi şi a anunţat că va continua la Poli.

La două zile după meci, antrenorul Costel Enache a explicat pentru Liga2.ro motivul pentru care a vrut să plece de la Poli Iaşi.                                                                  

Supărarea a fost mare şi din partea jucătorilor după meci. Sunt convins că şi ei trăiesc intens momentele astea. Nu am jucători care să fie inconştienţi şi să nu le pese, au şi ei aşteptările lor, dorinţele lor. Sunt un pic dezamăgit de atitudinea unora dintre jucători, sunt un pic prea alintaţi pentru ceea ce avem de făcut.

Eu le-am spus oamenilor cu care lucrez, dacă ei sunt de cuvânt şi eu vreau să fiu de cuvânt. Nu trebuie găsită o soluţie aiurea. Eu sunt dispus să-mi asum lucrurile aşa cum trebuie şi dacă cineva poate face mai mult sau mai bine decât mine, e perfect. Nu ţin de scaun, nu ţin de un contract, vreau să ştiu că sunt la locul potrivit şi sunt omul care poate ajuta clubul.

Am avut o discuţie cu domnul preşedinte, e clar clucrurile nu se rezolvă chiar pe repede înainte, cum pare că am transmis eu mesajul. E un proiect, am susţinere din partea lor, nu prea avem ce să ne reproşăm profesional, dar rezultatele acestea trebuiau să mişte un pic energiile măcar în cadrul echipei”, a declarat Costel Enache pentru sursa citată anterior.

Afla mai multe despre: costel enachepoli iaşiliga 2 

viewscnt
Articole similare