Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache a oferit o declaraţie surprinzătoare la finalul meciului: "Am o mare invidie pe Claudiu Niculescu"

Costel Enache a oferit o declaraţie surprinzătoare la finalul meciului: "Am o mare invidie pe Claudiu Niculescu"

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I, în direct la Telekom Sport 1.

”E un pas înainte acest succes, dar nu trebuie să trecem dintr-o extremă în alta. Trebuie să rămânem la un nivel neutru. Trebuie să prindem mai multă încredere, pentru că acolo am suferit în acest meci. Mihai e un băiat serios, un jucător extraordinar de bun care poate fi exemplu pentru cei tineri. Rămân cu o invidie foarte mare pentru Claudiu. Aş fi vrut să mă leg şi eu de viitorul echipei mele. Ceea ce a făcut la Voluntari nu cred că va mai fi repetat. Asta aş vrea să fac şi eu la Botoşani” - a spus Costel Enache la Telekom Sport. 

"Mă bucur că prestaţiile mele sunt apreciate. Sper să continui pe această linie. Aveam nevoie de acest gol noi, ca echipă. Acum avem încredere pentru viitor. De doi ani prindem meciuri acasă de Paşte. Ne bucurăm că putem fi acasă, alături de familie. Ne aşteaptă o săptămână foarte grea" - a spus Mihai Roman la Telekom Sport. 

"Aveam foarte mare nevoie de această victorie. S-au lăsat aşteptate şi victoria, şi golul... Intram în lupta pentru evitarea retrogradării dacă pierdeam şi azi. Trebuie să începem să câştigăm. Nu a fost un meci special pentru mine" - a spus Mihai Roman la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: vlad achimmihai romanbotosaniliga 1voluntari 

viewscnt
Articole similare