Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache, amuzat la interviu: "Nu vreau să reproduc acele cuvinte. Am fost agresiv şi nu e ora potrivită"

Costel Enache, amuzat la interviu: "Nu vreau să reproduc acele cuvinte. Am fost agresiv şi nu e ora potrivită"

Superliga

Comentarii

La fel ca-n sezonul trecut, CFR Cluj şi FC Botoşani au deschis noul sezon din Liga I. Şi, tot la fel ca anul trecut, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1.

"Ştiam că vom întâlni un adversar foarte bine pregătit la fazele fixe, iar aici a intervenit responsabilitatea jucătorilor. Ei s-au mişcat foarte bine la apărarea în zonă. Nu cred că pot să spun ce le-am transmis la pauză, nu ştiu ce oră e şi nu ştiu dacă pot să reproduc acele cuvinte. Nu mi-a plăcut deloc de ei şi am avut un discurs ceva mai agresiv. Am avut multe probleme cu documentele jucătorilor veniţi în această perioadă la echipă, dar o să-i vedeţi foarte repede în teren şi pe ei. Băieţii care au jucat în meciul cu CFR au nevoie de susţinere, au nevoie de concurenţă pe post, pentru că aşa va creşte valoarea fiecărui jucător" , a declarat antrenorul celor de la FC Botoşani, Costel Enache.

"Suntem bucuroşi că am scos un punct la CFR Cluj. N-am venit aici să pierdem. Este un egal muncit de echipa noastră. Ne bucurăm foarte mult. Am fost puţin timoraţi la început, apoi ne-am motivat mai bine în repriza a doua şi am reuşit să scoatem un rezultat de egalitate. Dacă i-am făcut faţă campioanei României, înseamnă că putem juca de la egal la egal cu orice echipă. Sper să facem o figură frumoasă în acest sezon" , a spus Lorand Fulop.

"A fost o partidă foarte bună, ne bucurăm pentru acest punct foarte important scos de noi. Am început exact ca anul trecut, dar acum sperăm să terminăm sezonul mult mai bine, de această dată. Noi am venit aici pregătiţi să stăm foarte bine în teren, pentru că era de aşteptat ca CFR să vină peste noi. Ne aşteptam la această presiune, cred că este cel mai bun lot din Liga I. Şi ne bucurăm pentru că am făcut faţă foarte bine acestei presiuni" , a declarat Eduard Pap.

Afla mai multe despre: costel enachefc botosanicfr clujeduard paplorand fulop 

viewscnt
Articole similare