Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache are în continuare încredere în Moruţan: ”Are un mental puternic, îşi va găsi liniştea”. Ce decizie a luat la meciul cu Chiajna

Costel Enache are în continuare încredere în Moruţan: ”Are un mental puternic, îşi va găsi liniştea”. Ce decizie a luat la meciul cu Chiajna

FC Botoșani

Comentarii

Costel Enache a vorbit despre momentul mai puţin plăcut prin care Olimpiu Moruţan trece şi a explicat de ce a decis să-i ofere banderola de căpitan, după ce reprezentativa U19 a României a ratat calificarea la Campionatul European.

Antrenorul moldovenilor consideră că Moruţan va reuşi să treacă peste această perioadă şi va reveni mult mai puternic.

E o lecţie dură, dar foarte bună de viaţă pentru Moruţan. El este un băiat echilibrat, cu un mental puternic şi sunt sigur că îşi va regăsi liniştea. Încercăm să-l sprijinim, a muncit pentru noi, i-am dat banderola ca să-l ajutăm să treacă peste copilăria pe care a făcut-o.

Depindem de obiectivele pe care ni le trasează clubul sau de cele pe care ni le propunem noi. De fiecare dată când aceste obiective sunt ratate, e normal să te afecteze. Moruţan a avut şi dezamăgirea de la Botoşani, când am ratat Playoff-ul, dar şi ratarea calificării la naţională.

Au fost ocazii de ambele părţi azi şi cred că este un rezultat echitabil până la urmă. Am trecut de la frig şi teren greu la cald şi teren sintetic, dar cred că ne-am adaptat destul de bine”, a spus Costel Enache, după meciul Chiajna-Botoşani.

Afla mai multe despre: costel enachebotosanimorutan,  

viewscnt
Articole similare