Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache avertizează: ”Mi-e ruşine. Am doar reproşuri de făcut după acest meci” De ce a renunţat la Juvhel Tsoumou

Costel Enache avertizează: ”Mi-e ruşine. Am doar reproşuri de făcut după acest meci” De ce a renunţat la Juvhel Tsoumou

Hermannstadt​

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Hermannstadt, în etapa a zecea a Ligii I.

Vaşvari, Carnat şi Andrezly au marcat golurile victoriei formaţiei gazdă. Finalul partidei a surprins un Costel Enache foarte dezamăgit de ceea ce s-a petrecut pe teren. Tehnicianul oaspeţilor a avertizat că nu clasamentul îl sperie, ci mai degrabă jocul echipei sale:

”Nimic din partea noastra. Nu am gestionat niciun moment de joc, niciun factor de joc. Am fost apatici şi mă simt un noic ruşinat, nu de scor neapărat, că am mai pierdut cu scorul ăsta şi la CFR Cluj, dar meciul mi-a dat speranţe. Acum am doar reproşuri de făcu. t, de la atitudine, la decizii, la implicare, la responsabilitate, la comunicare, la dorinţă, la oricare factor moral vreţi. Sunt foarte supărat.

Clasamentul e strâns, suntem în zona mediană, dar nu pot spune că avem linişte. Nu situaţia din clasament mă îngrijorează ci jocul echipei.

(n.r De ce a renunţat la Tsoumou) Nu e momentul să discutăm de Tsoumou. E un complex de factori. Cred că a ajuns într-un mediu mai bun şi îi dorim succes acolo.

Avem multe lucruri de corectat, iar timpul este foarte scurt. Cunoaştem echipa lor, pentru că îi urmărim. Sunt partenerii noştri de competiţie. Într-adevăr, mai sunt 4-5 jucători acolo cu care eu am lucrat” a spus Costel Enache la finalul înfrângerii de la Sf. Gheorghe.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: costel enachefc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare