Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache, bucuros după Hermannstadt - Craiova 2-1: ”O victorie extrem de importantă! La pauză am discutat mai energic puţin”

Costel Enache, bucuros după Hermannstadt - Craiova 2-1: ”O victorie extrem de importantă! La pauză am discutat mai energic puţin”

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt a izbutit prima victorie din acest sezon, 2-1 cu Craiova, iar Costel Enache, tehnicianul sibienilor, a explicat revenirea echipei sale în partea a doua a meciului.

Costel Enache a recunoscut că a avut un discurs puţin mai dur la pauză, iar acest lucru a fost de bun augur pentru Hermannstadt.

E o victorie foarte importantă pentru moralul tuturor, dar mai ales pentru jucători, că e munca lor! La pauză le-am transmis lucrurile pe care le-am simţit! Am schimbat puţin strategia şi am pus o presiune mai mare în jumătatea adversă.

Au fost nişte discuţii puţin mai energice, pentru că n-am început meciul aşa cum trebuie. Avem forţă, avem jucători care pot juca bine, jucători de calitate. Cred că avem un lot echilibrat.

Am făcut jocuri bune şi până acum, dar nu am câştigat. Nu pot însă să nu remarc munca jucătorilor”, a spus Costel Enache, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: costel enachehermannstadtcraiova 

viewscnt
Articole similare