Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache, despre afirmaţiile lui Petrescu: ”Este un mesaj subliminal”

Costel Enache, despre afirmaţiile lui Petrescu: ”Este un mesaj subliminal”

Cupa României

Comentarii

Dan Petrescu i-a acuzat pe cei de la Astra că nu joacă la aceeaşi intensitate toate meciurile. Costel Enache i-a răspuns antrenorului de la Cluj şi i-a dat asigurări că echipa sa îşi apără corect şansele.

”Eu îl înţeleg pe Dan, e într-un moment în care presiunea e foarte mare, e în lupta pentru un obicetiv important. Cred că e un mesaj subliminal prin care vrea să ne motiveze sau să ne ţină mai atenţi în lupta cu celelalte competitioare. O să fiu foarte sincer. Nu cred că am jucat mai bine cu ei decât cu ceilalţi. Am făcut meciuri slabe în ultima perioadă”, a spus Costel Enache la finalul meciului cu CFR Cluj din Cupa României.

Despre arbitrajul favorabil din această seară: ”Acelaşi arbitru a fost şi la CFR în campionat cu Astra, cu o eliminare foarte uşoară şi cu 11 metri clar pentru noi. Uităm repede trecutul”.

Formaţia Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, în urma remizei, scor 2-2, cu echipa CFR Cluj, din manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Astra a câştigat în tur, scor 3-1.

Afla mai multe despre: costel enacheastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare