Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache, după ce FCSB a transferat încă un jucător de la Astra: ”E o pierdere, a fost cel mai constant jucător al nostru”

Costel Enache, după ce FCSB a transferat încă un jucător de la Astra: ”E o pierdere, a fost cel mai constant jucător al nostru”

Superliga

Comentarii

Costel Enache spune că plecarea lui Claudiu Belu reprezintă o pierdere pentru Astra. Contractul fundaşului dreapta a fost reziliat după ce a semnat cu FCSB, însă Belu poate juca abia din vară pentru noua sa echipă.

Aflat în ultima parte a contractului cu Astra, Claudiu Belu a semnat cu FCSB, unde urma să ajungă din vară. Totuşi, se va alătura noilor colegi mai repede decât se aştepta, însă va avea drept de joc abia din vară. Oficialii Astrei au decis să-i rezilieze contractul, pe motiv că s-a plâns public că nu şi-a primit salariul. Însă pare că şi înţelegerea pe care o semnase cu FCSB a contat în decizia luată de conducere.

Costel Enache spune însă că este o pierdere pentru Astra, deoarece Claudiu Belu era jucător de bază. În plus, a avut evoluţii constant bune pe tot parcursul sezonului:

”Claudiu e un jucător bun, un jucător care a ajutat foarte mult echipa, a fost poate cel mai constant jucător al nostru. E o pierdere, e un jucător bun, e un jucător de grup şi nu aş putea să neg acest lucru. Trebuie să ne vedem de treabă şi să ne descurcăm în continuare”, a declarat Costel Enache.

În ultimii trei ani, Astra s-a comportat precum o pepinieră pentru FCSB. Gigi Becali a transferat aproape o întreagă echipă: Junior Morais, Alexandru Stan, Filipe Teixeira, Denis Alibec, Constantin Budescu, William De Amorim, Fernando Boldrin, Gabi Enache. În prezent, doar primii trei se mai află în lotul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: costel enacheclaudiu belu 

viewscnt
Articole similare