Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache: "E o stare confuză: o bucurie, dar şi o frustrare!" Cum comentează faza din care s-a acordat penalty pentru Craiova

 Costel Enache: "E o stare confuză: o bucurie, dar şi o frustrare!" Cum comentează faza din care s-a acordat penalty pentru Craiova

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul echipei FC Botoşani, Costel Enache, s-a declarat mulţumit de remiza cu Universitatea Craiova, scor 2-2, dar a punctat că formaţia sa putea să obţină mai mult de la acest joc.

"E o stare confuză: o bucurie pentru că am reuşit să recuperăm ceva ce părea scăpat din mână, dar şi o dezamăgire, pentru că eu consider că jucătorii şi-au făcut treaba bine cu greşelile inerente unui joc de fotbal.

I-am avertizat pe jucători de calitatea jucătorilor de la Craiova. Au fost momente în care am fost depăşiţi, dar şi noi am creat multe ocazii de poartă, aşa că cred că am echilibrat", a declarat Costel Enache, la Telekom Sport.

Cât despre faza din care s-a acordat penalty-ul în urma căruia Mitriţă a egalat: "N-am revăzut faza, dar din ce aud, din culisele vestiarului nostru, că a fost foarte uşor acordat. Nu-i confortabil să fii egalat când nu părea echilibrat. Eu consider că am început bine partida, dar în acelaşi timp mă bucur că am reuşit să revenim şi nu am pierdut", a mai spus antrenorul.

Formaţia Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată vineri, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a treia a Ligii I.

Afla mai multe despre: enachebotosanicraiova 

viewscnt
Articole similare