Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache este un antrenor fericit după victoria cu Mioveni: "Mijloacele sunt mai puţin importante"

Costel Enache este un antrenor fericit după victoria cu Mioveni: "Mijloacele sunt mai puţin importante"

U Cluj

Comentarii

U Cluj a învins CS Mioveni, scor 1-0, în etapa cu numărul nouă din Liga 2. La finalul partidei, Costel Enache, antrenorul ardelenilor, s-a declarat mulţumit.

"Am văzut un joc între diouă echipe care şi-au dorit victoria în seara asta: eu mă bucur că am obţinut-o noi, deşi nu ne0a fost uşor. Eu îmi felicit jucătorii prin modul în care au ştiut să fie disciplinaţi, uniţi şi să lupte până la capăt. E un mare pas înainte din puct de vedere mental. Aspectul tehnico tactic mai este der lucrat, dar întotdeauna va fi aşa. Este nevoie de pucnte pentru a ne atinge obiectivul. Mijloacele mai puţin importante, dar eu sunt bucuros pentru cele trei puncte. Avem mult de muncit opentru a ne atinge obiectivul, dar dă încredere. 

Lupta va fi super echilibrată. Echipele de la locul 11 în joc, cu o victorie, pot ajunge în primele 6. Fiecare echipă îşi joacă şansa şi se vede un echilibru înLiga a 2-a nu poţi anticipa un rezultat în acest campionat. Lupta va fi dură şi lungă", a declarat Costel Enache la finalul partidei. 

În urma acestui rezultat, U Cluj este pe locul trei, cu 17 puncte. 

Afla mai multe despre: costel enacheliga 2 

viewscnt
Articole similare