Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache îi ţine în priză pe "lupi", după ce Petrolul a debutat cu succes în 2020: "Victoria nu e obligatorie, lupta pentru victorie e!"

Costel Enache îi ţine în priză pe "lupi", după ce Petrolul a debutat cu succes în 2020: "Victoria nu e obligatorie, lupta pentru victorie e!"

Petrolul

Comentarii

Costel Enache (46 de ani), antrenorul Petrolului, îşi ţine în priză fotbaliştii după debutul cu victorie în Liga 2 în 2020. "Găzarii" au câştigat cu 2-0 partida cu Dunărea Călăraşi, din prima etapă a noului an, iar acum urmează să joace cu Farul Constanţa. Enache vrea ca fotbaliştii săi să aibă o atitudine foarte bună, mai ales că joacă în faţa propriilor surporteri, pe "Ilie Oană".

Petrolul s-a impus cu 2-0 în faţa Dunării Călăraşi, iar Costel Enache vrea ca "lupii" să continue pe aceeaşii linie. Victoria nu e obligatorie, dar lupta pentru victorie e obligatorie, a spus Enache la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Farul Constanţa.

"Întâlnim un adversar cu moral bun, după o victorie concludentă, un joc bun, goluri marcate şi alte multe ratări. Vreau să trag un semnal de alarmă, să nu fim relaxaţi, să nu cădem într-o capcană, plasă de automulţumire, să tratăm jocul ca unul mai lejer. Statistica este una înşelătoare când vorbim despre fotbal, asta era şi ideea, să nu facem analiza statisticilor. Nu statistica o să ne facă pe noi câştigători pentru că Farul a fost echipă cuminte în deplasare, pe noi ne face câştigători atitudinea.
Sper să fim de nebătut la faze fixe.

Cu toţii vrem un meci spectaculos dar spectacolul l-aş pune în plan secund. Victoria nu este obligatorie, în schimb lupta pentru victorie este obligatorie"
, a spus Costel Enache, la conferinţa de presă.

Petrolul - Farul se joacă sâmbătă, 29 februarie, de la ora 13:00, şi va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: costel enachepetrolulliga 2 

viewscnt
Articole similare