Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache, misterios în privinţa viitorului său: ”Sunt discuţii, dar vom vedea. A fost un an cu de toate”. E dorit de o echipă din playoff

Costel Enache, misterios în privinţa viitorului său: ”Sunt discuţii, dar vom vedea. A fost un an cu de toate”. E dorit de o echipă din playoff

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a câştigat cu 1-0 meciul cu Sepsi şi va termina pe poziţia a 2-a playout-ul Ligii I. La finalul confruntării de la Sfântu Gheorghe, tehnicianul moldovenilor a ţinut să le mulţumească fotbaliştilor săi pentru modul în care au lucrat în acest sezon şi a evitat să răspundă clar dacă va continua sau nu la Botoşani şi în sezonul viitor.

Costel Enache a fost la un pas s-o părăsească pe Botoşani în timpul playout-ului, dar a redresat până la urmă lucrurile şi va încheia sezonul la formaţia moldoveană.

Prestaţia din acest sezon a Botoşaniului l-a adus pe Enache în atenţia celor de la Astra, iar Ioan Niculae şi-l doreşte pe antrenor la Giurgiu, după cum anunţă Prosport. În acelaşi timp, Enache încă negociază cu Botoşani şi evită încă să ofere un răspuns clar asupra viitorului său.

”Nu ne aşteptam la un meci uşor, nu avea cum să fie aşa, dar azi am văzut puţin mai multă maturitate şi inteligenţă în jocul nostru. Chiar dacă nu am evoluat extraordinar, am ştiut să gestionăm momentele importante şi ne-am adjudecat victoria.

Din punctul meu de vedere, a fost un an bun, am avât atât lucruri frumoase, cât şi dezamăgiri. Am combinat jocurile frumoase cu rezultatele neaşteptate, pozitivul cu negativul. A fost un an cu de toate, dar, în total, echipa a arătat bine. E un lucru care mă face să le mulţumesc jucătorilor pentru implicare, participare, responsabilitate şi pentru modul în care au ştiut să ţină relaţia cu mine.

Din punctul ăsta de vedere, mă consider un antrenor norocos, nu am avut conflicte cu jucătorii, am încercat întotdeauna să reglăm lucrurile prin comunicare. Le mulţumesc pentru acest lucru.

Sunt discuţii cu Botoşaniul, dar vom vedea ce va fi pentru sezonul următor”, a spus Costel Enache, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: botosanicostel enacheofertaastra,  

viewscnt
Articole similare