Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache n-a fost surprins de transferul lui Roman la FCSB: "Lucrurile nu se întâmplă ca un fulger"

Costel Enache n-a fost surprins de transferul lui Roman la FCSB: "Lucrurile nu se întâmplă ca un fulger"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a înţeles cu FC Botoşani pentru transferul lui Mihai Roman, iar mijlocaşul se va alătura, săptămâna viitoare, lotului pregătit de Nicolae Dică. Mutarea s-a realizat în contul sumei pe care moldovenii ar fi trebuit să o returneze din transferul lui Golofca - 400.000 de euro.

"Ştiam de mult de transferul lui Roman la FCSB. Lucrurile nu se întâmplă chiar aşa ca un fulger. S-a discutat, au fost tatonări, am încercat să vedem dacă este oportună plecare lui. În general, după vorbele vechi româneşti, casa părintească nu se vinde, căpitanul nu se vinde. Am încercat să vedem care e realitatea.

Aşa, o ofertă pentru Mihai Roman e greu să refuzăm. Îl înţelegem cu toţii. Iar clubul nostru produce de fiecare dată. Dacă ne uităm în spate, jucătorii noştri au plecat doar la echipe foarte bine cotate. Cobrea a venit la Iaşi, Buş la Astra, Moruţan la FCSB, Bordeianu la CFR Cluj. Asta ne dă încredere că s-a lucrat foarte bine.

Eu cu Mihai Roman am o relaţie foarte bună. Atitudinea, determinarea şi seriozitatea sunt reperele care îl caracterizează. Se vede uşor în jocul lui şi astea cred că sunt lucrurile cu care o să reuşească" , a declarat antrenorul lui FC Botoşani, Costel Enache.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbfc botosanimihai romanliga 1 

viewscnt
Articole similare