Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache şi-a dat demisia de la Poli Iaşi! Discursul antrenorului: ”Îmi reproşez asta!”

Costel Enache şi-a dat demisia de la Poli Iaşi!  Discursul antrenorului: ”Îmi reproşez asta!”

Liga 2

Comentarii

Politehnica Iaşi a pierdut partida cu Metaloglobus, scor 1-0 şi a ajuns la al 5-lea eşec înregistrat în Liga 2 în cele nouă etape disputate.

Costel Enache şi-a pierdut răbdarea şi a decis să îşi dea demisia de la Poli Iaşi. 

Antrenorul a mărturisit că încă de ieri şi-a informat clubul că nu mai vrea să continue pe banca tehnică a echipei din Iaşi.

”Încă de ieri am avut o discuţie cu domnul preşedinte şi cu domnul vicepreşedinte, le-am spus de ieri că îmi asum în totalitate tot ce se întâmplă, că pentru mine acesta va fi ultimul meci. Eu sper să ia în considerare dorinţa mea şi sper să găsim o soluţie corectă. Lucrurile nu se desfăşoară aşa într-un fenomen normal, fotbalul e un proces şi e nevoie de timp, de nişte mecanisme în cadrul clubului.

Eu sunt totuşi responsabil pentru tot ce se întâmplă. Îmi reproşez că nu am fost atent la modul cum se construieşte un lot, dar nici nu am avut resurse, e adevărat. Am fost prea sentimental şi mi-am schimbat un pic viziunea despre ce a trebuit să facem în foarte scurt timp.

Aşa se întâmplă în viaţă, dai suflet şi primeşti palme. Aşa sunt eu, masochist. Dau mult fotbalului şi vine foarte puţin înapoi. Eu îmi ţin punctul de vedere, sper să ajungem la o înţelegere. Îmi asum faptul că am acceptat prea uşor jucători alintaţi, aş fi vrut să construim un lot de jucători care luptă şi muncesc, care sunt devotaţi clubului şi nu e-ului individual. Asta e greşeala mea”, a spus Enache la finalul jocului cu bucureştenii pentru Liga 2. 

Poli Iaşi este pe locul 9, cu 12 puncte. 

VIDEO | Alarma de incendiu a început în timpul conferinţei lui Opriţa. Reacţia antrenorului Stelei când s-a stins lumina: "Eu aşa sper"

Afla mai multe despre: costel enacheliga 2 

viewscnt
Articole similare