Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache şi-a felicitat „elevii” pentru egalul cu FCSB. „Eu clar am văzut că e meritul jucătorilor”

Costel Enache şi-a felicitat „elevii” pentru egalul cu FCSB. „Eu clar am văzut că e meritul jucătorilor”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să scoată un rezultat de egalitate pe terenul FCSB-ului, 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0 încă din minutul 20. La finalul partidei, Costel Enache s-a arătat mulţumit de jocul prestat de fotbaliştii pe care îi pregăteşte.

Fiind întrebat dacă 2-0 este un rezultat periculos, aşa cum se spune, Costel Enache a răspuns: ”Da, da în seara asta, da. Dacă ne raportăm doar la jocul ăsta, dar statistica arată mult dezechilibrat, mult, peste 80% din echipele care conduc cu 2-0 câstigă meciul. Mai sunt undeva la 11% care fac egal. E doar aşa mental, când ştii că ai avut 2-0 sau când adversara a avut şi ai revenit, da, într-adevăr pare un şoc”, a spus Costel Enache la finalul partidei.

„Nu ştiu cât e meritul meu, dar eu clar am văzut că e meritul jucătorilor chiar dacă au început meciul timid şi ceva emoţionaţi, aşa au avut şi un handicap de două goluri după 20 de minute.N-au cedat, nu s-au pierdut şi am revăzut echipa pe care mi-aş dori-o de fiecare dată. O echipă încrezătoare, care se poate lupta de la egal la egal cu oricine. O echipă care joacă echilibrat chiar şi cu FCSB. Nu cred că am făcut antijoc, am încercat să jucăm, am combinat şi noi aşa la nivelul nostru. Eu cred că am arătat bine şi aici chiar e meritul jucătorilor”, a mai spus antrenorul Botoşaniului.

În etapa a opta, FC Botoşani va juca tot în deplasare, pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, la data de 15 septembrie 2018, ora 18:00. Meciul va putea fi urmărită la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare