Experiențe împreună.
You are here:

Costel Enache şi-a găsit echipă la o zi după ce s-a despărţit de Astra! Cu cine a bătut palma antrenorul

Costel Enache şi-a găsit echipă la o zi după ce s-a despărţit de Astra! Cu cine a bătut palma antrenorul

Liga 1

Comentarii

După ce şi-a reziliat vineri acordul cu giurgiuvenii, Costel Enache s-a înţeles cu oficialii lui Hermannstadt pentru a prelua echipa sibiană, salvată de la retrogradare în barajul pentru menţinerea în Liga I.

Antrenorul a părăsit-o pe Astra după ce şefii fostei campioane şi-au dorit o schimbare pe banca tehnică şi l-au instalat pe Dan Alexa ca tehnician al alb-negrilor. De Costel Enache s-au interesat imediat însă alte echipe. Iar propuneri pentru antrenor au venit din partea formaţiilor care au jucat pentru ultimul loc al sezonului viitor al Ligii I.

Hermannstadt a câştigat lupta cu U Cluj pentru semnătura lui Costel Enache care le-a mai antrenat în Liga I pe Ceahlăul, FC Botoşani şi Astra.  Mai urmează doar parafarea actelor între cele două părţi care au băut palma pentru o colaborare din această vară. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe