Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache, sincer după umilinţa cu CFR Cluj: "Ar fi penibil să spun că e ghinion"

Costel Enache, sincer după umilinţa cu CFR Cluj: "Ar fi penibil să spun că e ghinion"

FC Botoșani

Comentarii

Costel Enache este sincer după înfrângerea suferită de FC Botoşani în faţa lui CFR Cluj. Campioana a învins cu 5-1 pe terenul lui Botoşani.

"E o seară grea de digerat. E greu să fim mândri şi demni. Aş fi penibil să spun că e ghinion. Am văzut şi eu statistica, e curioasă. Adversarii au avut patru şuturi pe poartă şi au înscris cinci goluri, doar fotbalul poate să îţi ofere asta. Am început echilibrat... şi un autogol. Am avut două situaţii bune... altfel ar fi stat lucrurile. După asta contextul jocului s-a schimbat total. E o echipă care ştie să se apere foarte bine şi cu un contraatac extraordinar. Pe parcurs era greu de schimbat, ştiam că o să fie greu, gestionează bine, am avut speranţe în execuţii sau în nişte momente de dinamică mai bună şi fantezie din partea jucătorilor, ştiam că putem marca", a spus Costel Enache după meciul cu CFR. 

Tehnicianul de la FC Botoşani consideră că nu doar jucătorii, ci şi el este vinovat pentru această înfrângere: "Am să îmi fac reproşuri, poate nu am fost inspirat în alte moduri de a pregăti jocul, dar nu cred că e ok să le facem publice, cu toate acestea sunt destul de conştient că fotbalul e aşa complex încât e inevitabil să nu greşesc. Pe lângă jucătorii mei şi eu am momente când greşesc. Trebuie să ne asumăm cu toţii". 

Afla mai multe despre: costel enachefc botosani 

viewscnt
Articole similare