Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache: ”Ştiam că ne va afecta perioada asta!” Moraru, puştiul de 15 ani, a jucat 65 de minute: ”Are un viitor frumos în faţă”

Costel Enache: ”Ştiam că ne va afecta perioada asta!” Moraru, puştiul de 15 ani, a jucat 65 de minute: ”Are un viitor frumos în faţă”

U Cluj

Comentarii

Formaţia FC Rapid a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Cluj, într-un meci restant din etapa a zecea a Ligii 2.

”Ştiţi cu toţii situaţia prin care am trecut. Lucrurile nu pot merge ca înainte, cele două săptămâni ne-au afectat şi ştiam că ne va costa acest lucru. Nu am făcut un meci slab, dar am gestionat prost situaţiile importante. Defensiv suntem încă vulnerabili, iar ofensiv...ajungem greoi în faţa porţii” a mărturisit Costel Enache, antrenorul clujenilor, la finalul partidei.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Rareş Ilie, în minutul 56. În minutul 68, Robert Neciu (Universitatea Cluj) a fost scos cu ambulanţa de pe teren şi dus la spital, după ce a acuzat o accidentare la genunchi: ”Neciu cred că e vorba de o ruptură de menisc, dar nu e un diagonostic cert. E în drum spre spitalul Floreasca şi vom afla mai multe de acolo” a spus Enache.

La U Cluj a fost titular tânărul de numai 15 ani, Moraru: ”Moraru este un copil, dar eu sunt mulţumit de felul în care a gestionat situaţiile de joc. Are un viitor frumos, conjunctura ne-a adus în situaţia de a juca totuşi cu un copil de 15 ani. Situaţia e greu de gestionat, jucăm la trei zile, mâine plecăm spre casă, luni avem meci, joi avem meci. E clar că trebuie să găsim soluţii să dăm minute jucătorilor, dar asta este situaţia”

Partida ar fi trebuit să se dispute la 2 noiembrie, dar a fost amânată din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus de la gruparea oaspete.

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare