Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache ştie ce are de făcut echipa sa pentru a se impune în meciul cu Dinamo. ”De asta avem nevoie. Au jucători care ne pot crea probleme”

Costel Enache ştie ce are de făcut echipa sa pentru a se impune în meciul cu Dinamo. ”De asta avem nevoie. Au jucători care ne pot crea probleme”

FC Botoșani

Comentarii

Partida FC Botoşani - Dinamo, contând pentru Etapa a 2-a a play-out-ului se va disputa pe 3 aprilie, de la ora 18:00. Partida va fi în direct pe Telekom Sport 1, iar pe www.telekomsport.ro poţi urmări golurile şi cele mai importante faze în timp real.

Antrenorul Botoşaniului prevede un meci echilibrat, însă susţine că ”elevii” săi ştiu ce au de făcut pentru a se impune în faţa echipei din Ştefan cel Mare.

”E nevoie de implicare, e nevoie de luptă, e nevoie ca fiecare dintre cei care intră în teren să îşi aducă aportul în primu rând prin concentrare şi prin dăruire.

Dinamo e o echipă cu un nucleu bun, cu jucători de calitate, cel puţin pentru partea ofensivă sunt jucători care ne pot crea foarte mari probleme.

E o luptă, echipele sunt din punctul meu de vedere foarte echilibrate, vedeţi că diferenţa se face din punct de vedere al atitudinii sau a unei inspiraţii de moment. Trebuie să învăţăm şi noi din lucrul ăsta şi să conştientizăm ce o să ne aştepte în continuare. E nevoie de concentrare, de dăruire, de muncă, de seriozitate”, a declarat Costel Enache la o conferinţă de presă.

Partida FC Botoşani - Dinamo va fi în direct pe Telekom Sport 1, iar pe www.telekomsport.ro poţi urmări golurile şi cele mai importante faze în timp real.

Afla mai multe despre: fc botosaniliga 1dinamo,  

viewscnt
Articole similare