Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache surprinde după meciul cu Sepsi: "Am avut mari emoţii în acel moment"

Costel Enache surprinde după meciul cu Sepsi: "Am avut mari emoţii în acel moment"

Fotbal intern

Comentarii

FC Botoşani şi-a consolidat locul al patrulea în Liga I. Echipa pregătită de Costel Enache a câştigat meciul cu Sepsi, scor 2-0, iar acum are 28 de puncte în clasament, cu şapte mai puţine decât liderul FCSB.

"Am avut ceva emoţii în prima repriză, pentru că am simţit că băieţii mei nu sunt cei pe care-i cunosc. Nu au avut implicarea pe o aşteptam de la ei, dar, imediat după pauză, şi-au revenit şi au făcut o repriză aşa cum aşteptam cu toţii şi cum ştiam că sunt capabili să joace. Am înţeles de ce am venit până la Braşov, am înţeles ce ne-am dorit de la acest meci. Vremea a fost dificilă, dar jucătorii au fost inteligenţi şi au ştiut cum să joace pe un asemenea teren" , a declarat antrenorul lui FC Botoşani, Costel Enache.

"A fost un meci de luptă, ştiam că ne va aştepta un meci greu, dar sunt mulţumiţi că am câştigat. N-a fost uşor să jucăm pe zăpadă. Ne aşteaptă acum un meci greu cu FC Voluntari şi sper să o ţinem tot aşa până la final. Bineînţeles, ne gândim la play-off şi sper să obţinem calificarea la finalul sezonului regulat" , a declarat Laurenţiu Buş.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1fc botosanisepsisf gheorghecampionat 

viewscnt
Articole similare