Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enachel, după înfrângerea cu FCSB: ”Un rezultat slab pe un joc cât de cât bun”

Costel Enachel, după înfrângerea cu FCSB: ”Un rezultat slab pe un joc cât de cât bun”

Fotbal

Comentarii

FCSB a câştigat primele puncte din acest play-off. Titularizat abia a doua oară în acest an, Gnohere a marcat primul său gol în 2019. A fost cea de-a 11-a reuşită a Bizonului în poarta Astrei, în 12 meciuri. După trei minute, roş-albaştrii şi-au dublat avantajul. Iulian Cristea a înscris în premieră în tricoul lui FCSB.

În al doilea act, Bejan a gafat, dar Man a ratat dintr-o poziţie perfectă. Apoi, Cestor putea să reducă din diferenţă. Bara s-a opus însă. La poarta cealalta, Man a fost din nou în prim-plan. Lazar s-a opus excelent în faţa sa. În minutul 73, Bejan şi-a lăsat echipa în zece, iar din acel moment Astra nu a mai pus probleme. FCSB s-a impus cu 2-0, dar rămâne pe locul al treilea.

”Un rezultat slab pe un joc cât de cât bun îţi dă speranţe că ai pe ce construi. În seara asta nici jocul nostru nu a fost reuşit, dar pe perioada lungă, aşa cum e normal să facem analiză în fotbal pot să cred că mai apar şi momente în care cădem fizic, mental. În seara asta cred că nu am fost concentraţi la joc.Am avut momente în care ar fi trebuit să gestionăm situaţia foarte bine, mă refer la golurile primite. Din faze fixe. Sunt momente în care ai timp să te organizezi şi adversarul nu ar trebui să te surprindă”, a spus Costel Enache la finalul partidei.

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare