Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Gâlcă, despre o posibilă revenire la FCSB: "Oricând". Condiţia pe care o pune antrenorul

Costel Gâlcă, despre o posibilă revenire la FCSB: "Oricând". Condiţia pe care o pune antrenorul

FCSB

Comentarii

Constantin Gâlcă este ultimul antrenor care a reuşit să câştige un titlu cu FCSB. S-a întâmplat în anul 2014, atunci când roş-albaştrii au cucerit toate cele trei trofee interne: campionat, Cupa României şi Cupa Ligii. În prezent în Danemarca, la Vejle Boldklub, Gâlcă a vorbit despre posibilitatea revenirii la echipa lui Gigi Becali.

Într-un interviu acordat pentru GSP.ro, Constantin Gâlcă a rememorat clipele în care era antrenor la FCSB, iar finanţatorul Gigi Becali încerca să îi dea indicaţii din penitenciar.

"Era o situaţie penibilă pentru toată lumea. Una e să ai discuţii personale, normale, alta e să spui mereu public ce a făcut x sau y", a declarat tehnicianul lui Vejle.

Antrenorul în vârstă de 47 de ani este singurul tehnician român care a reuşit să cucerească toate cele trei trofee interne puse în joc, titlu, Cupa României şi Cupa Ligii.

În ciuda performanţei uriaşe, Gigi Becali a decis să nu îi prelungească contractul lui Gâlcă în vara lui 2014 şi să îl aducă la echipă pe neexperimentatul de atunci Mirel Rădoi.

"Mi-am dorit şi eu să plec pentru că nu exista chimie între mine şi acel domn patron", a motivat Gâlcă plecarea sa. 

Cu toate acestea, Gâlcă ia în calcul o revenire la FCSB.

"M-aş întoarce oricând la Steaua, dar pot eu să mai colaborez cu domnul respectiv? Nu cred!", a declarat acelaşi Constantin Gâlcă pentru GSP.ro

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaligalcaliga 1steaua 

viewscnt
Articole similare