Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Gâlcă o susţine pe FCSB în lupta pentru titlu! ”Mi-aş dori să nu mai fiu ultimul!” Care este motivul pentru care trofeul nu a mai ajuns de 6 ani la echipa lui Gigi Becali

Costel Gâlcă o susţine pe FCSB în lupta pentru titlu! ”Mi-aş dori să nu mai fiu ultimul!” Care este motivul pentru care trofeul nu a mai ajuns de 6 ani la echipa lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Costel Gâlcă, fostul antrenor al roş-albaştrilor, a anunţat că o susţine pe FCSB în lupta pentru titlu.

Gâlcă este ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB, el reuşind event-ul în 2015. După acel sezon fantastic, Gâlcă a plecat, iar la suprafaţă a ieşit o neînţelegere între el şi Gigi Becali. Patronul echipei ordonase o schimbare la un meci cu Poli Iaşi, dar antrenorul l-a ignorat pe latifundiarul din Pipera. 

”Costel Gâlcă? Ce-i cu el!? Când am fost eu, am vorbit cu el ceva şi a făcut altceva, atunci, la Iaşi. Dacă un om îmi face mie aşa nu mai lucrez cu el, că aşa vreau eu. Fac cum îmi place. El când a câştigat, el a primit bănuţul. După l-am dat şi în Spania”, spunea Gigi Becali la momentul respectiv. 

Chiar dacă a câştigat trofee cu FCSB, Gâlcă a plecat. Echipa lui Gigi Becali nu a mai cucerit titlul de 6 ani, iar Costel Gâlcă îi susţine în lupta pentru titlu. 

”FCSB – ul investeşte foarte mult s-a şi văzut în ultimii ani. A fost foarte aproape de titlu anul acesta şi sper să câştige în viitor pentru că merită pentru investiţia pe care o face an de an. Mi-aş dori să nu mai fiu ultimul, să câştige titlul. Este un club care investeşte şi ia tot ce e mai bun în România.

Pleacă o grămadă de jucători pe bani mulţi, cum a fost cazul lui Dennis Man la Parma. Cre dă dacă ar menţine lotul de jucători, ar avea şanse” a spus Costel Gâlcă pentru AntenaSport.

Afla mai multe despre: costel gâlcă 

viewscnt
Articole similare