Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Gâlcă, replică dură pentru Gigi Becali: ”Vorbeşte aiurea! Îşi alimentează mândria şi orgoliul la fiecare apariţie”

Costel Gâlcă, replică dură pentru Gigi Becali: ”Vorbeşte aiurea! Îşi alimentează mândria şi orgoliul la fiecare apariţie”

FCSB

Comentarii

A câştigat tot ce se putea câştiga pe plan intern, dar nu a mai rămas la echipă. Aventura lui Costel Gâlcă la FCSB s-a terminat după un sezon în care roş-albaştrii au câştigat campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii.

Imediat după ce Becali a anunţat că îi făcea echipa lui Gâlcă şi din închisoare, antrenorul i-a dat o replică dură finanţatorului de la FCSB.

Omului acesta nu o să îi răspund, el îşi alimentează mândria şi orgoliul la fiecare apariţie în spaţiul public. Nu mă interesează ce se întâmplă cu Steaua şi nici să-i răspund acestui om. Nici nu ştiu de ce mi-a pomenit numele.

Dacă vrea, îi reamintesc totuşi că dacă voiam puteam să rămân în continuare la Steaua. În primul rând, pe mine nu m-a mai interesat să colaborez cu el. Vorbeşte aiurea, nu cred că ne-am văzut de 10 ori în viaţa asta. El nu mă cunoaşte, dar vorbeşte. Cât va fi acolo, nu mai revin la Steaua”, a spus Gâlcă.

CE ZISESE BECALI

Şi din puşcărie comandam, tot. Lui Gâlcă, despre care spuneţi voi că are mare personalitate. Am făcut schimbările şi am câştigat campionatul din puşcărie”, a fost reacţia lui Becali care l-a deranjat pe Gâlcă.

Afla mai multe despre: costel galcasteauabecalifcsb 

viewscnt
Articole similare