Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Gâlcă şi-a decis viitorul. Ce echipă va pregăti din sezonul viitor

Costel Gâlcă şi-a decis viitorul. Ce echipă va pregăti din sezonul viitor

Fotbal

Comentarii

Formaţia Vejle Boldklub, antrenată de Constantin Gâlcă, a retrogradat la finalul acestui sezon, iar antrenorul român a decis să continue în liga secundă din Danemarca şi speră să reuşească să revină sezonul viitor în prima ligă.

"Am avut parte de o provocare interesantă la Vejle Boldklub şi nu vreau să fug de responsabilităţi. Chiar dacă este o dezamăgire faptul că am retrogradat, există mult potenţial la echipă şi am încredere că ne vom întoarce foarte reprede în prima ligă. Am avut un sprijin extraordinar de puternic aici, începând de la suporteri şi încheind cu oamenii din administraţie", a declarat Costel Gâlcă pe site-ul oficial al clubului.

Oficialii clubului Vejle apreciază munca pe care românul a depus-o la echipă. "Constantin Gâlcă a preluat responsabilităţile Super League într-o situaţie dificilă la începutul acestui an. El şi-a pus rapid amprenta asupra vieţii cotidiene şi asupra expresiei jucătorilor şi a echipei. Am fost competitivi în toate meciurile. Constantin Gâlcă au dorit continuarea cooperării", a spus Henrik Tonde, director în cadrul clubului.

Costel Gâlcă a preluat formaţia daneză în luna martie a acestui an. El l-a avut ”secund” pe Dumitru Uzunea, alături de care a câştigat titlul în 2015, cu FCSB.

Afla mai multe despre: costel galcavejle boldklub 

viewscnt
Articole similare