Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Pantilimon a ajuns din nou într-o situaţie dificilă. Ce scrie presa engleză

Costel Pantilimon a ajuns din nou într-o situaţie dificilă. Ce scrie presa engleză

Stranieri

Comentarii

Situaţia lui Costel Pantilimon s-a complicat din nou. Internaţionul român spera să continue la Nottingham Forest, unde este împrumutat de Watford, dar ”pădurarii” îi caută deja înlocuitor.

În iarnă, după ce n-a mai fost dorit la Deportivo La Coruna, Pantilimon a fost de acord să fie împrumutat de Watford în liga a doua a Angliei, la Nottingham Forest. Portarul de 32 de ani a avut un început bun şi i-a câştigat încrederea antrenorului Aitor Karanka. Drept urmare, cei de la Nottingham au luat în calcul un transfer definitiv în vară.

Însă Pantilimon a greşit în meciul cu Ipswich, care s-a jucat pe 14 aprilie şi de atunci n-a mai prins echipa. Acum, nottinghampost.com scrie că Pantilimon va fi lăsat să revină în vară la Watford, iar în locul lui va fi adus Roberto Jimenez, care acum este împrumutat de Espanyol la Malaga. bilete castigatoare pariuri 2018

Potrivit sursei citate, Roberto este dorit de grecul Evangelos Marinakis, patronul lui Nottingham, care-l cunoaşte din perioada în care portarul spaniol apăra la Olympiacos. Roberto mai are contract până în vară cu Espanyol, astfel că ar veni liber de contract.

Afla mai multe despre: costel pantilimonnottingham forestwatford 

viewscnt
Articole similare