Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Pantilimon a revenit în Anglia şi s-a transferat la o altă echipă. Unde va juca până în vară

Costel Pantilimon a revenit în Anglia şi s-a transferat la o altă echipă. Unde va juca până în vară

Stranieri

Comentarii

Costel Pantilimon a fost anunţat oficial la Nottingham Forest, locul 15 în liga a doua a Angliei. Portarul de 30 de ani a fost împrumutat de Watford până la finalul sezonului.

Internaţionalul român s-a despărţit în această iarnă de Deportivo La Coruna, echipă la care fusese împrumutat de Watford. Însă Pantilimon n-a reuşit să impresioneze şi spaniolii au decis să întrerupă împrumutul. Portarul în vârstă de 30 de ani s-a întors la Watford, dar a încercat să-şi găsească un alt angajament, deoarece avea şanse puţine să joace.

Acesta a venit de la Nottingham Forest, locul 15 în Championship. Pantilimon a fost împrumutat până la finalul sezonului şi a fost deja anunţat oficial.

"Sunt foarte fericit şi mă bucur că face parte acum din acest club uriaş. Sunt încântat şi încrezător pentru ceea ce va urma, abia aştept să încep treaba aici. Mi-am dorit să mă întorc în Anglia, iar acum a venit oferta de la acest club foarte mare. Sper ca, odată cu venirea mea, rezultatele echipe să fie din ce în ce mai bune" , a declarat Costel Pantilimon pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: costel pantilimonwatfordnottingham forest 

viewscnt
Articole similare