Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Pantilimon, desemnat cel mai slab portar din istoria celor de la Deportivo La Coruna. În echipa "ideală", un dublu campion al Ligii 1

Costel Pantilimon, desemnat cel mai slab portar din istoria celor de la Deportivo La Coruna. În echipa "ideală", un dublu campion al Ligii 1

Fotbal

Comentarii

Portarul român Costel Pantilimon a fost desemnat de fani ca fiind cel mai slab transfer din istoria clubului, în ceea ce priveşte postul de portar.

Costel Pantilimon a fost împrumutat de formaţia engleză Watford, la Deportivo La Coruna, formaţie care la acea vreme activa în La Liga, în vara lui 2017. Nu a rezistat decât şase luni în Spania, fiind trimis înapoi de urgenţă în Anglia.

A primit încrederea antrenorului de atunci, Pepe Mel, iar în primele nouă etape a apărat de şase ori. Rezultatele nu au fost dintre cele mai bune, dar nici cele mai îngrozitoare: trei victorii pentru Deportivo şi trei înfrângeri, încasând nouă goluri.

Pepe mel a fost îndepărtat, iar în locul său a fost instalat Cristobal Parralo, care clar nu l-a avut la inimă pe fotbalistul român.

În următoarele patru runde, a fost pe bancă de trei ori, iar o dată a fost lăsat în afara lotului. O accidentare la spate l-a privat de alte două etape, iar în ultimele patru runde ale anului 2017, în alte trei rânduri a fost doar rezervă.  Înlocuitorii săi nu s-au descurcat deloc mai bine. În cele 13 etape pe care le-a lipsit "Panti", Deportivo a înregistrat 8 înfrângeri, 4 rezultate de egalitate şi o singură victorie. Golaveraj: 14-32.

În primul 11 al celor mai slabi jucători din istoria lui Depor se mai regăseşte un jucător care a avut legătură cu fotbalul românesc. Este vorba de argentinianul Sebastian Dubarbier, dublu campion cu CFR Cluj, care ocupă postul de fundaş stânga.  În acest moment, ajuns la 34 de ani, Dubarbier evoluează în ţara natală, la Banfield.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare