Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Pantilimon, transferul surprinzător dorit de echipa din Liga 1! Întăriri masive: numele importante aşteptate

Costel Pantilimon, transferul surprinzător dorit de echipa din Liga 1! Întăriri masive: numele importante aşteptate
Comentarii

Fostul portar al naţionalei României şi al lui Manchester City, Costel Pantilimon (34 de ani), poate reveni în Liga 1, la aproape un deceniu de când a plecat. Dinamo Bucureşti l-a ofertat din nou, după ce l-a dorit şi în sezonul trecut. De asemenea, "câinii" l-au pus pe lista transferurilor şi pe Plamen Iliev, fostul portar al Astrei Giurgiu.

Dinamo Bucureşti a scăpat de interdicţia la transferuri şi a început să concretizeze interestul pentru jucătorii pe care-i aşteaptă de luni bune în lot. Alb-roşii au oficializat mutările lui Răzvan Popa şi Constantin Nica şi au făcut o listă lungă de transferuri. Pe aceasta se află şi doi portari experimentaţi, Costel Pantilimon şi Plamen Iliev. 

Costel Pantilimon poate reveni în Liga 1. Dinamo îl vrea pe ex-jucătorul Politehnicii Timişoara

Interesul clubului Dinamo Bucureşti, pentru Costel Pantilimon, a reapărut. La începutul sezonului trecut, atunci când Pablo Cortacero a transferat aproape o echipă întreagă în "Ştefan cel Mare", dinamoviştii l-au ofertat pe portarul care măsoară 2.03 m. Prea târziu, întrucât fostul tricolor se înţelesese cu Denizlispor, club de care s-a despărţit în martie. De atunci, jucătorul e liber de contract. 

Sursele Telekom Sport susţin că Dinamo Bucureşti l-a pus pe Costel Pantilimon, din nou, pe lista de transferuri, pentru a veni sub comanda lui Dario Bonetti. Portarul e o variantă low-cost, în condiţiile în care va veni gratis, dacă cele două părţi se înţeleg în privinţa salariului.

Al doilea portar de pe listă este Plamen Iliev, liber de contract şi el, după plecarea de la Ludogoreţ, pe finalul lunii august. El poate reveni în România după doi ani, după ce s-a despărţit de Astra Giurgiu, unde a devenit unul dintre cei mai apreciaţi străini din prima ligă. 

Pe lista de transferuri întocmită de şefii de la Dinamo Bucureşti se mai află: Gabi Torje (liber), Cosmin Matei (liber), Mihai Costea (liber) şi Robert Riza (împrumut de la Astra). 

Costel Pantilimon, nedreptăţit de Mancini la Manchester City

În urmă cu nouă ani, Pantilimon era anunţat titular în finala Cupei Angliei, în tricoul lui Manchester City. Totuşi, Mancini l-a ales pe Joe Hart, titularul din Premier League, deşi românul fusese titular pentru "cetăţeni" în toate meciurile din Cupa Angliei în decurs de doi ani. Pentru Telekom Sport, jucătorul dorit acum de Dinamo Bucureşti a dezvăluit ce a discutat cu antrenorul italian, care i-a recunoscut că a greşit. 

Poli Timişoara, Manchester City, Sunderland, Watford, Deportivo la Coruna, Nottingham Forest, Omonia Nicosia şi Denizlispor sunt echipele pentru care a jucat Pantilimon. 

Afla mai multe despre: dinamo bucuresticostel pantilimoncostel pantilimon dinamo bucurestitransfer costel pantilimon 

viewscnt
Articole similare