Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costin Curelea îl elogiază pe Vinicius. Ce spune secundul lui Dan Petrescu despre meciul cu CSKA Sofia din Europa League

Costin Curelea îl elogiază pe Vinicius. Ce spune secundul lui Dan Petrescu despre meciul cu CSKA Sofia din Europa League

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul secund de la CFR Cluj, Costin Curelea, a oferit declaraţii la finalul partidei câştigate de campioana României, în Gruia, în faţa celor de la Botoşani, scor 2-1. Dan Petrescu a fost eliminat de Sebastian Colţescu în minutul 67 al partidei.

Curelea a vorbit la superlativ despre Vinicius, fundaşul marcator la golul doi al clujenilor, şi a remarcat prestaţia portarului Bălgrădean. Secundul lui Petrescu şi-a exprimat dorinţa ca ”feroviarii” să aibă un moral bun înaintea meciului de pe terenul formaţiei CSKA Sofia.

”O victorie destul de chinuită, dar cum Mister spune de fiecare dată, cel mai important e să câştigăm cele trei puncte. Ne-am îndeplinit obiectivul pentru azi, chiar dacă meciul nu a fost extraordinar de reuşit.

Vini ne uimeşte de fiecare dată prin execuţiile lui, atât  cu capul, cât şi cu piciorul. A dat goluri importante de fiecare dată şi ne bucură acest lucru. Noi sperăm ca jucătorii să aibă moral pentru meciul de la Sofia şi, oricum, de fiecare dată când am jucat în cupele europene ei s-au motivat mult mai bine şi au fost foarte concentraţi.

E foarte important ca portarul să păzească foarte bine poarta şi să apere măcar situaţiile care sunt de apărat. Pufi chiar a avut două intervenţii foarte importante şi asta ne bucură pe toţi.”, a declarat secundul lui Dan Petrescu, Costin Curelea.

CFR a învins-o pe Botoşani şi s-a apropiat la 3 puncte de liderul Universitatea Craiova. Debeljuh a deschis scorul în Gruia, după centrarea lui Camora.

Golul egalizator a venit repede, prin şutul puternic al albanezului Fili. Clujenii puteau intra în avantaj la pauză, dar Hankic a avut o paradă de senzaţie în faţa lui Chipciu.

Botoşaniul a ratat incredibil în debutul părţii secunde: nici Keyta şi nici Fili nu au putut marca. Florescu a vrut să-l păcălească pe Bălgrădean cu un şut de la distanţă. Vinicius şi-a arătat clasa cu defensiva Botoşaniului şi a marcat golul victoriei, 2-1 pentru CFR. Este al treilea gol decisiv în acest sezon pentru fundaşul de 36 de ani. Moldovenii au terminat meciul în 10, după eliminarea lui Moescu.

Clujenii sunt neînvinşi după 7 etape şi au urcat pe 2. Pentru CFR urmează partida de joi, cu CSKA Sofia, din grupele Europa League. 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescucska sofiaeuropa league 

viewscnt
Articole similare