Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costin Lazăr, atac fără perdea la Daniel Opriţa: ”Mă bucur că n-am fost în planurile lui! În fotbal, antrenorul e principalul vinovat”

Costin Lazăr, atac fără perdea la Daniel Opriţa: ”Mă bucur că n-am fost în planurile lui! În fotbal, antrenorul e principalul vinovat”

Superliga

Comentarii

Costin Lazăr s-a întors la prima echipă în meciul cu CS U Craiova, dar a fost o revenire tristă, după ce FC Voluntari a pierdut cu 5-1. Lazăr a lansat un atac la Daniel Opriţa, fostul antrenor al echipei ilfovene.

Costin Lazăr a fost aproape să se despartă de FC Voluntari după un conflict cu Daniel Opriţa. Între timp, Opriţa a plecat de la FC Voluntari şi Lazăr a fost titular cu Craiova, meci pierdut de ilfoveni cu 5-1. Costin Lazăr n-a uitat conflictul cu Daniel Opriţa şi l-a criticat dur:

”Revenire amară pentru mine, pentru că mă aşteptam la altceva de la echipa noastră. Mai ales că am schimbat puţin sistemul astăzi şi mă aşteptam să jucăm puţin mai bine. Am început bine, din păcat, am întâlnit o echipă destul de bună, cu jucători de calitate, de naţională, asta s-a văzut în teren. În fotbal, dacă nu ai rezultate ca antrenor, cu siguranţă trebuie să pleci. Eu nu am fost în planurile antrenorului şi asta nu poate decât să mă bucure, că nu am fost în planurile lui în primele 5 etape. Mă bucur că nu am făcut parte la aceste eşecuri.

Într-o echipă de fotbal principalul vinovat e antrenorul. Am căutat mereu o discuţie cu antrenorul şi o comunicare bună cu antrenorul, dar, din păcate, unele lucruri nu se pot spune în faţă, probabil”,
a declarat Costin Lazăr pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc voluntarics u craiovacostin lazardaniel opritaliga 1 

viewscnt
Articole similare