Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costin Lazăr, de la emoţiile barajului cu Chindia, la dorinţa de a vedea din nou Rapidul în Liga 1. Ce le lipseşte acum giuleştenilor

Costin Lazăr, de la emoţiile barajului cu Chindia, la dorinţa de a vedea din nou Rapidul în Liga 1. Ce le lipseşte acum giuleştenilor

Superliga

Comentarii

Costin Lazăr a vorbit pentru Telekom Sport despre schimbările ce vor avea loc la Voluntari după salvarea de la retrogradare, dar şi despre situaţia celor de la Academia Rapid, club care e la un pas de promovarea în Liga a III-a.

Întrebat despre schimbările ce vor avea loc la club, Lazăr a anunţat că se aşteaptă ca în această vară să fie aduşi mulţi jucători noi cu poftă de performanţă, capabili să scrie istorie pentru Voluntari. "Sunt 13 sau 14 jucători care termină contractul, cu siguranţă  vor aduce ceva jucători noi", a spus mijlocaşul Ilfovenilor, care a recunoscut că se gândeşte deja la o carieră în antrenorat. Lazăr este de părere că un antrenor bun ar trebui să fie informat, să facă antrenamentele cat mai plăcute şi să lege grupul.

Acesta a declarat că a avut emoţii în meciul cu Chindia: "Am văzut în momentul în care Chindia a avut 1-0  că au fost câteva faze periculoase la poarta noastră şi am avut emoţii mari de tot. Nu am vrut ca eu şi ceilalţi "bătrani" să ne încheiem cariera cu o pată neagră".

Speranţe pentru Rapid
În legătură cu proiectul celor de la Academia Rapid, Costin Lazăr, se bucură pentru fosta sa echipă, pentru faptul că şi-au recuperat numele şi speră din tot sufletul că vor putea trece peste barajul de promovare, cu AS Singureni: "Am mare încredere în lotul de acolo, au arătat că joacă un fotbal bun şi cu siguranţă Rapidul va avea viitor".

Singura nemulţumire a fostului mare rapidist este legată de conducere şi de invesţiile necesare pentru promovarea clubului din Giuleşti: "Aş vrea să văd un patron potent financiar, un patron care cumpară Rapidul. Vreau să văd nişte investiţii mari la echipă. Atunci cand ai investiţii mari, jucători buni, cu siguranţă că te vei bate pentru promovare şi pentru a ajunge în prima ligă."

Afla mai multe despre: costin lazarvoluntariacademia rapid 

viewscnt
Articole similare