Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 11 iunie 2023. Spezia sau Verona, cine rămâne în Serie A?

Cota 2 AZI 11 iunie 2023. Spezia sau Verona, cine rămâne în Serie A?

Pariuri sportive

Comentarii

Serie A are parte de un sezon plin de suspans, mai ales în zona retrogradării, unde este nevoie de un baraj pentru a se afla ultima echipă retrogradată în Serie B. Spezia şi Hellas Verona au terminat la egalitate de puncte stagiunea curentă, iar acum este nevoie de încă un meci direct, de totul sau nimic. Partida este programată la ora 21:45, ora României.

Cota 2 AZI 11 iunie 2023

Rotiri gratuite la Superbet pe toată durata lunii Iunie, prin site-ul lui Andrei Dumitru. Spezia a avut parte de un sezon dificil, în care rezultatele au lipsit, iar emoţiile pentru salvarea de la retrogradare au fost de la începutul sezonului până la finalul acestuia. Formaţia din Nord-Vestul Italiei a reuşit să câştige numai 6 partide în 38 de etape, aflându-se pe al treilea loc în clasamentul celor mai puţine meciuri câştigate, după retrogradatele Sampdoria şi Cremonese. Ultima etapă de campionat, în deplasarea de la AS Roma, părea extrem de dificilă, mai ales că şi „giallorossi” aveau nevoie de un succes, pentru a-şi putea securiza locul de Europa League. Totuşi, Spezia a deschis scorul încă din minutul 6, însă nu a reuşit să păstreze avantajul până la finalul partidei, Roma reuşind să câştige printr-un penalty transformat în minutele de prelungire.   

Verona, în scădere de formă pe final de sezon

Andrei Dumitru îţi propune biletul zilei pe site-ul său. Hellas Verona a tremurat în etapele precedente de Serie A, în care a reuşit să câştige foarte puţine puncte, dacă ne raportăm la performanţele din luna aprilie, probabil cea mai reuşită perioadă a echipei din acest sezon. Verona a câştigat un singur meci din ultimele cinci de campionat, în deplasarea de la Lecce (0-1), urmând eşecuri contra lui Torino (0-1), Atalantei (3-1) şi Milanului (3-1), chiar în ultima etapă de campionat, dar şi un egal, acasă, în faţa lui Empoli, meci încheiat 1-1.

Meci de totul sau nimic pentru ambele echipe

Miza partidei este imensă pentru ambele echipe, retrogradarea în Serie B însemnând bani mai puţini pentru sezonul ce urmează. Având în vedere că partida se va disputa pe un teren străin, cel al lui Sassuolo, confruntarea este deschisă oricărui rezultat. Prestaţiile din etapele anterioare de campionat au fost extrem de slabe pentru cele două echipe, care se puteau salva cu uşurinţă, bineînţeles, dacă profitau de paşii greşiti ai adversarei. Spezia are un procentaj bun contra Veronei în sezonul actual, câştigând patru puncte din şase, cu o victorie la Verona, scor 1-2, şi o remiză albă acasă. Pentru duelul de astăzi alegem pariul „Ambele echipe marchează”, deoarece ne aşteptăm la un meci deschis, între două formaţii apropiate valoric, care are şi o miză uriaşă, menţinerea pe prima scenă a fotbalului italian.       

 

PRONOSTIC: Spezia – Hellas Verona – Ambele echipe marchează @ 2.00

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare