Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 14 iunie 2023. Nations League aduce profitul

Cota 2 AZI 14 iunie 2023. Nations League aduce profitul

Pariuri sportive

Comentarii

Semifinalele Ligii Naţiunilor aduce două dueluri de top, iar partida care propune Cota 2 de miercuri, 14 iunie, este Olanda – Croaţia, un meci între una din cele mai bune echipe ale Europei şi locul 3 de la Campionatul Mondial din Qatar. Jocul este programat la ora 21:45, ora României.

 Cota 2 AZI 14 iunie 2023

Rotiri gratuite la MagicJackpot pentru clientii noi prin site-ul lui Andrei Dumitru. „Portocala mecanică” nu are parte de o revenire bună la în cursa pentru calificarea la Euro, pierzând în partida inaugurală contra Franţei cu 4-0. Duelul cu Gibraltar a adus un succes clar, cu 3-0, iar misiunea pentru următoarea perioadă este câştigarea trofeului Ligii Naţiunilor, dar şi acumularea a cât mai multe puncte în grupa de calificare pentru Euro 2024 din Germania. Naţionala antrenată de Ronald Koeman a câştigat grupa de Liga Naţiunilor la pas, cu 16 puncte în 6 meciuri, surclasând selecţionate precum Belgia, Polonia sau Ţara Galilor.

Croaţia, o naţională care îmbină experienţa cu talentul tinerilor

Croaţia, vicecampioană mondială în Rusia şi clasată pe locul al treilea în Qatar, a câştigat grupa sa de Nations League, cu 13 puncte în 6 jocuri (V4, E1, Î1), o grupă în care au mai fost Austria, Franţa (încă campioană mondială la acel moment) şi Danemarca. Formaţia pregătită de Zlatko Dalic a terminat pe podium pentru a doua oară consecutiv la o Cupă Mondială, o performanţă imensă pentru o ţară precum Croaţia. Oaspeţii din semifinala de astăzi au avut un start mult mai bun în preliminariile pentru calificarea la Euro, obţinând patru puncte din primele două jocuri, acasă cu Ţara Galilor (1-1) şi în deplasare în Turcia (0-2).

Al doilea meci direct din istorie

Andrei Dumitru iti ofera biletul zilei pe site-ul sau. Olanda şi Croaţia se vor duela într-un meci oficial doar pentru a doua oară în istorie, deşi au participat în ultimele două decenii la mulţime de turnee finale. Prima partidă dintre cele două naţionale a venit într-un moment inedit, la Cupa Mondială din Franţa din 1998, în finala mică a turneului, pe care a câştigat-o Croaţia, scor 1-2. Croaţia este o echipă pe care nu o poate învinge oricine, dovadă fiind ultimele sale jocuri. Gruparea croată a fost înfrântă doar de Argentina şi Austria în 2022, aşa că Olanda va avea o misiune dificilă. Totuşi, mulţi jucători ai Olandei sunt într-o formă excelentă, printre care şi tânărul Xavi Simons, care poate prinde echipa de start în duelul contra Croaţiei. Având de partea sa şi suporterii, vom miza pe un succes al Ţărilor de Jos şi câştigăm cota 2.00.           

 

PRONOSTIC: Olanda – Croaţia – 1 @ 2.00

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare