Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 15 august 2023. Marseille – Panathinaikos, dublă de foc pentru play-off

Cota 2 AZI 15 august 2023. Marseille – Panathinaikos, dublă de foc pentru play-off

Pariuri sportive

Comentarii

Olympique Marseille şi Panathinaikos se vor întâlni în cadrul dublei din turul al treilea al preliminariilor Champions League. După succesul la limită din tur, scor 1-0, grecii au un avantaj important înaintea partidei de pe Stade Vélodrome. Atmosfera se anunţă incendiară, Marseille este obligată să câştige, iar advesara nu este una deloc comodă, aşa că spectacolul va fi pe cinste.

Cota 2 AZI 15 august 2023

Rotiri gratuite fără depunere la MagicJackpot dacă eşti client nou şi intri pe site-ul lui Andrei Dumitru în luna August. Eliminarea din Champions League ar reprezenta o adevărată lovitură financiară pentru Marseille, care ar pierde o sumă colosală pentru bugetul echipei, iar aceasta ar fi cu greu amortizată, deoarece investiţiile din această vară au fost masive. Gruparea pregătită de Marcelino are un moral bun înaintea returului cu Panathinaikos, după ce a debutat cu un succes în noul sezon de Ligue 1, în urma victoriei cu Reims, scor 2-1.

Panathinaikos nu a avut cea mai strălucită performanţă în partida de pe teren propriu, însă a profitat pe deplin de greşelile comise de adversara sa. Cu numai două partide oficiale disputate până în dubla cu Marseille, Panathinaikos are şansa de a ajunge în grupele Champions League pe traseul echipelor ce nu sunt campioane, mult mai dificil de altfel. În plus, vicecampioana Greciei nu a mai repetat greşelile din dubla cu Dnipro-1, şi a evitat să mai încaseze vreun gol din partea lui Marseille, ceea ce reprezintă un mare plus înaintea deplasării din Franţa.

Cota 2 AZI 15 august 2023

Andrei Dumitru îţi oferă biletul zilei pe site-ul său. Returul se anunţă extrem de interesant, deoarece ştim aportul suporterilor din Sudul Franţei pentru Marseille, precum şi cel oferit de suporterii greci pentru Panathinaikos. Marseille este obligată să se impună în primele 90 de minute la cel puţin un gol diferenţă pentru a putea să ducă dubla în prelungiri, în timp ce Panathinaikos va trebui să pună probleme defensivei lui Marcelino, pentru a putea să supravieţuiască presiunii suporterilor lui Marseille. Marseille are un lot superior, iar fără eliminarea din partida tur, foarte probabil am fi asistat la o remiză albă. Integrarea noilor-veniţi în echipă reprezintă un plus, iar acum este posibil să îl vedem şi pe Aubameyang încă din primul minut pe teren, după ce a jucat 25 de minute în meciul cu Reims din campionat. Francezii sunt cotaţi cu şanse mai mari la calificare, deşi se află în dezavantaj, iar cota pentru calificarea lui Olympique Marseille în play-off este 1.95, şi merită încercată.    

PRONOSTIC: Olympique Marseille – Panathinaikos – Olympique Marseille se califică @ 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare