Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 2 septembrie 2023. Derby în Superligă

Cota 2 AZI 2 septembrie 2023. Derby în Superligă

Pariuri sportive

Comentarii

FCSB – Universitatea Craiova este partida etapei a opta din Superliga. Ambele vin după înfrângeri în runda anterioară, iar faptul că confruntarea directă le găseşte pe primele două locuri ale campionatului o face şi mai interesantă. Ora de start a partidei este 21:45.

Cota 2 AZI 2 septembrie 2023

Bonus la înregistrare la Superbet dacă eşti client nou şi accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Liderul campionatului, FCSB, a suferit primul eşec la finalul etapei precedente, în mod surprinzător, în faţa celor de la UTA Arad. Cu un joc lipsit de inspiraţie, echipa din Bucureşti nu a putut face faţă presiunii puse de arădeni, iar rezultatul final a fost cel corect. Problemele de lot ale gazdelor sunt foarte mari, iar rezervele nu par a fi la cel mai bun nivel, aşa că rămâne de văzut ce va putea pregăti staff-ul „roş-albaştrilor” pentru duelul cu Universitatea Craiova.  

Craiovenii s-au văzut şi ei învinşi la finalul jocului de la Ovidiu, pe care Farul l-a controlat fără probleme, mai ales în prima repriză, atunci când a şi marcat golurile victoriei. Deşi oltenii au efectuat toate schimbările în actul secund al partidei de la Farul, impactul jucătorilor introduşi nu a fost vizibil, scorul fiind neschimbat la finalul meciului. Totuşi, oaspeţii din acest weekend rămân pe un loc secund meritat, cu 14 puncte acumulate în 7 etape jucate (V4, E2, Î1), însă cu un meci mai mult disputat decât liderul FCSB şi a treia clasată, CFR Cluj.

Cota 2 AZI 2 septembrie 2023

Vezi ce alte pronosticuri a pregătit Andrei Dumitru pe site-ul său. Întotdeauna am avut aşteptări mari înaintea unui meci între FCSB şi Universitatea Craiova, iar ultimele patru partide directe au oferit atât goluri, cât şi prestaţii foarte bune din partea jucătorilor. FCSB a câştigat patru puncte în play-off, după 1-1 la Bucureşti şi 1-2 pe Oblemenco, în timp ce Universitatea a câştigat patru puncte în sezonul regulat, în urma victoriei de acasă (2-1) şi egalului de la Bucureşti (1-1). Apărările ambelor formaţii nu au fost la un nivel sportiv excelent, iar golurile nu ar trebui să fie o problemă pentru acest meci. Astfel, miza va fi pe pariul „Peste 2.5 goluri”, pentru care bookmakerii oferă cota 1.90, una reală şi pe care o jucăm cu încredere, pentru că echilibrul dintre atac şi defensivă nu a existat în vreo tabără, aşa că şansele ca pariul să fie câştigător sunt mari.         

PRONOSTIC: FCSB – Universitatea Craiova – Peste 2.5 goluri @ 1.90         

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare